K KandıraFilozofu Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 142 Çözümler 1 8 Mayıs 2020 #1 Monitörümün orta kısmında ölü piksel gibi bir leke var. Laptop'a bağlandığında geçiyor. Ekran kartından kaynaklanabilir mi?
Monitörümün orta kısmında ölü piksel gibi bir leke var. Laptop'a bağlandığında geçiyor. Ekran kartından kaynaklanabilir mi?
Lee Van Cleef Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 556 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #2 Hayır sorun ekran ile ilgili.
K KandıraFilozofu Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 142 Çözümler 1 8 Mayıs 2020 #3 Bilgisayarı kapatıp açtım düzeldi.Ama neden olduğunu merak ediyorum.Çünkü birkaç kere daha oldu böyle. Lee Van Cleef dedi: Hayır sorun ekran ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Son mesaja bakar mısınız?
Bilgisayarı kapatıp açtım düzeldi.Ama neden olduğunu merak ediyorum.Çünkü birkaç kere daha oldu böyle. Lee Van Cleef dedi: Hayır sorun ekran ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Son mesaja bakar mısınız?
Lee Van Cleef Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 556 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #4 Ekran kartı ile ilgili sorun olsa her seferinde farklı yerlerde lekelenmeler olur. Dediğin gibi pixel bozuluyor olabilir.
Ekran kartı ile ilgili sorun olsa her seferinde farklı yerlerde lekelenmeler olur. Dediğin gibi pixel bozuluyor olabilir.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #5 Evt arasıra olması, ekranın arızalı olmadığı anlamına gelmez.
K KandıraFilozofu Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 142 Çözümler 1 8 Mayıs 2020 #6 Ersin Erkal dedi: Evt arasıra olması, ekranın arızalı olmadığı anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Peki farklı bilgisayarda olmayıp benim bilgisayarımda tekrar etmesi ekran kartımın arızalı olduğunu gösterir mi?
Ersin Erkal dedi: Evt arasıra olması, ekranın arızalı olmadığı anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Peki farklı bilgisayarda olmayıp benim bilgisayarımda tekrar etmesi ekran kartımın arızalı olduğunu gösterir mi?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #7 Eğer ki farklı bilgisayarda bu leke hiç olmayıp, sadece senin bilgisayarında oluyorsa, bu senin bilgisayarınla ilgili farklı bir nedenden kaynaklanıyor demektir.
Eğer ki farklı bilgisayarda bu leke hiç olmayıp, sadece senin bilgisayarında oluyorsa, bu senin bilgisayarınla ilgili farklı bir nedenden kaynaklanıyor demektir.