cosama Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, bu tam olarak nedir?
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 5 Ocak 2021 #2 Bu sorun bende de olmuştu tamamen yazılımsal, bir virüs veya başka bir şey olabilir bilgisayarınızı kapatıp açın düzeliyor, ben öyle yapmıştım.
Bu sorun bende de olmuştu tamamen yazılımsal, bir virüs veya başka bir şey olabilir bilgisayarınızı kapatıp açın düzeliyor, ben öyle yapmıştım.
neofetch Picopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Sony mağazası 5 Ocak 2021 #3 Ölü piksel oluşmuş. Hem de fazlaca.
2 255658 Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #4 Ölü piksel gibi görünüyor.
YcLGaMeR Kilopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 90 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS 16 Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 Resimden anladığım kadarıyla ölü piksel.
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 5 Ocak 2021 #6 neofetch dedi: Ölü piksel oluşmuş. Hem de fazlaca. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarda da dediğim gibi ölü piksel değil windowstaki bir hata aynısı RE3 oynamaya çalıştığımda bana da olmuştu. Birebir aynı şekli.
neofetch dedi: Ölü piksel oluşmuş. Hem de fazlaca. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarda da dediğim gibi ölü piksel değil windowstaki bir hata aynısı RE3 oynamaya çalıştığımda bana da olmuştu. Birebir aynı şekli.
cosama Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #7 Siyah nokta var ortasında beyaz düz çizgi yanında siyah gölge var sizce ölü pikselmi monitörümün garantisi var versem tamir ederler mi? CidQu dedi: Bu sorun bende de olmuştu tamamen yazılımsal, bir virüs veya başka bir şey olabilir bilgisayarınızı kapatıp açın düzeliyor, ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun düzeldi çok teşekkür ediyorum yeniden başlatınca düzeldi.
Siyah nokta var ortasında beyaz düz çizgi yanında siyah gölge var sizce ölü pikselmi monitörümün garantisi var versem tamir ederler mi? CidQu dedi: Bu sorun bende de olmuştu tamamen yazılımsal, bir virüs veya başka bir şey olabilir bilgisayarınızı kapatıp açın düzeliyor, ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun düzeldi çok teşekkür ediyorum yeniden başlatınca düzeldi.
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 5 Ocak 2021 #8 cosama dedi: Siyah nokta var ortasında beyaz düz çizgi yanında siyah gölge var sizce ölü pikselmi monitörümün garantisi var versem tamir ederler mi? Hocam sağ olun düzeldi çok teşekkür ediyorum yeniden başlatınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ne demek her zaman
cosama dedi: Siyah nokta var ortasında beyaz düz çizgi yanında siyah gölge var sizce ölü pikselmi monitörümün garantisi var versem tamir ederler mi? Hocam sağ olun düzeldi çok teşekkür ediyorum yeniden başlatınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ne demek her zaman
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Ocak 2021 #9 CidQu dedi: Ne demek her zaman Genişletmek için tıkla... Birkaç oyunda da bana olmuştu eskiden. Abim reset atmasa öyle oynayacaktım.
CidQu dedi: Ne demek her zaman Genişletmek için tıkla... Birkaç oyunda da bana olmuştu eskiden. Abim reset atmasa öyle oynayacaktım.