TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 22 Temmuz 2019 #1 Monitörümün alt ve sağ tarafında siyah şeritler oldu ve ekran sağ üst köşeye doğru kaydı, bunu nasıl düzeltebilirim?
Monitörümün alt ve sağ tarafında siyah şeritler oldu ve ekran sağ üst köşeye doğru kaydı, bunu nasıl düzeltebilirim?
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 22 Temmuz 2019 #2 Ekran Kartı Arızası Olabilir Bende de Aynı Sorun Vardı Sistem Özellikleriniz Neler?
TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 22 Temmuz 2019 #3 Staj Yapan Donanımcı dedi: Ekran Kartı Arızası Olabilir Bende de Aynı Sorun Vardı Sistem Özellikleriniz Neler? Genişletmek için tıkla... Gtx 1650 Ryzen 5 2600 16GB ram var fakat ben ayarlar ile yanlışlıkla oynadım ve düzeltemiyorum.
Staj Yapan Donanımcı dedi: Ekran Kartı Arızası Olabilir Bende de Aynı Sorun Vardı Sistem Özellikleriniz Neler? Genişletmek için tıkla... Gtx 1650 Ryzen 5 2600 16GB ram var fakat ben ayarlar ile yanlışlıkla oynadım ve düzeltemiyorum.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 22 Temmuz 2019 #4 TommyShelby dedi: Gtx 1650 Ryzen 5 2600 16GB ram var fakat ben ayarlar ile yanlışlıkla oynadım ve düzeltemiyorum. Genişletmek için tıkla... Nvidia Ekran Kartı Arayüzünü Bilmiyorum Oradan Oynadıysanız,Mutlaka Bilen Birileri Çıkar
TommyShelby dedi: Gtx 1650 Ryzen 5 2600 16GB ram var fakat ben ayarlar ile yanlışlıkla oynadım ve düzeltemiyorum. Genişletmek için tıkla... Nvidia Ekran Kartı Arayüzünü Bilmiyorum Oradan Oynadıysanız,Mutlaka Bilen Birileri Çıkar
TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 22 Temmuz 2019 #5 Staj Yapan Donanımcı dedi: Nvidia Ekran Kartı Arayüzünü Bilmiyorum Oradan Oynadıysanız,Mutlaka Bilen Birileri Çıkar Genişletmek için tıkla... Nvidia ayarlarından oynamadım monitörün üstündeki tuşlardan başka bir sorunu çözebilirmiyim diye kurcalarken oldu.
Staj Yapan Donanımcı dedi: Nvidia Ekran Kartı Arayüzünü Bilmiyorum Oradan Oynadıysanız,Mutlaka Bilen Birileri Çıkar Genişletmek için tıkla... Nvidia ayarlarından oynamadım monitörün üstündeki tuşlardan başka bir sorunu çözebilirmiyim diye kurcalarken oldu.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 22 Temmuz 2019 #6 Çözünürlük Kısmı İle Temasa Geçmiş Olup Ekran Desteklemediğinden Kaymış Olabilir Monitörü Önerilen Çözünürlüğe Getirin O da Olmaz ise aklıma gelen başka bir şey yok kusura bakmayın
Çözünürlük Kısmı İle Temasa Geçmiş Olup Ekran Desteklemediğinden Kaymış Olabilir Monitörü Önerilen Çözünürlüğe Getirin O da Olmaz ise aklıma gelen başka bir şey yok kusura bakmayın
RankS Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #7 Monitörünüzün yanındaki tuşların biri otomatik ayar tuşu olabilir. Büyük ihtimalle vardır. Yoksa yine monitör ayarlarından el ile ayarlayabilirsiniz.
Monitörünüzün yanındaki tuşların biri otomatik ayar tuşu olabilir. Büyük ihtimalle vardır. Yoksa yine monitör ayarlarından el ile ayarlayabilirsiniz.