Çözüldü Monitörde Titreme Ve Akıcılık Azalma Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Geçen açtığım konudaki yardımlarınız için teşekkürler fakat sorunum çözülmedi. Spotify'a girince monitörün HZ sanki 144HZ'den 60HZ değerine düşmüş gibi oluyor. Ekranda da hani eski televizyonlarda karıncalanma olur ya onun gibi oluyor. Renkler aynı kalıyor fakat nokta nokta hareket olduğunu görüyorum. Masaüstüne tıkladığımda ise düzeliyor. Tekrar Spotify'a tıklarsam tekrar oluyor. Orijinal Windows bile aldım tavsiye üzerine fakat fayda etmedi, format da attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben kullanmıyorum, spesifik olarak bir program üzerinden sorunu söyledin için muhtemelen öyledir.
Başka bir program olsa onu kullanacağım fakat müzik dinleyip, liste oluşturup, medya tuşlarının aynı anda olduğu programa denk gelmedim.
Sorun çözüldü. G-SYNC ayarını tam ekran ve pencereli olarak ayarlamışım. Arkadaşım bundan olduğunu söyledi sadece tam ekran için ayarla dedi ve sorunu hallettik
Ben kullanmıyorum, spesifik olarak bir program üzerinden sorunu söyledin için muhtemelen öyledir.
Başka bir program olsa onu kullanacağım fakat müzik dinleyip, liste oluşturup, medya tuşlarının aynı anda olduğu programa denk gelmedim.
Sorun çözüldü. G-SYNC ayarını tam ekran ve pencereli olarak ayarlamışım. Arkadaşım bundan olduğunu söyledi sadece tam ekran için ayarla dedi ve sorunu hallettik

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…