Monitörde titreme ve yeşil ışık sorunu

gncdgms

Hectopat
Ekranda hafif hafif kıpırtılar oldu. Titreme oldu. 2,-3 saat sonrada ekran komple gitti ama yeşil ışık yanıyor ve ekranın güç kablosunu çıkarıp takınca görüntü gelip gidiyor. Acaba güç kablosunda mı sıkıntı var. Monitörü 1 sene önce tamir ettirip çipini değiştirmiştim. Sorunum ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır monitörün yeşil ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor. Sadece güç kablosunu çıkarıp takinca goruntu 2 saniyeliğine gelip gidiyor. Şimdide ekran pembe oldu. Görüntü yine yok.

Monitörünüz de problem var. Garantili ise servise göndermeniz gerekir. Bu sorunu ev kullanıcısı olarak sizin çözmeniz zor. Farklı güç kablosu ile göndermeden önce deneme yapabilirsin, sonuç değişmezse servis tek çare olarak kalıyor.

Monitörünüz de problem var. Garantili ise servise göndermeniz gerekir. Bu sorunu ev kullanıcısı olarak sizin çözmeniz zor. Farklı güç kablosu ile göndermeden önce deneme yapabilirsin, sonuç değişmezse servis tek çare olarak kalıyor.

Farklı monitörde denedim görüntü geldi. Galiba tamir ettirmem gerekiyor. Monitörümden memnundum boyutuda büyük o yüzden yeni bir monitör almaktansa tamir ettirmeyi tercih ederim.Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı