Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 11 Kasım 2023 #1 Herkese merhaba, arkadaşlar, biraz önce bu monitör sipariş ettim. Type-C çıkışı var. MSI'in kendi sitesinde Type-C Ekran ve şarj - Cihazlarınıza güç sağlamanıza (15W'a kadar) ve herhangi bir cihaza zahmetsizce bağlanmanıza olanak tanır. Bu yazıyor. Aklıma takıldı. Thunderbolt 3 destekli kablo satın aldım yanında o kablo ile Mac'den görüntü aktarabilir miyim?
Herkese merhaba, arkadaşlar, biraz önce bu monitör sipariş ettim. Type-C çıkışı var. MSI'in kendi sitesinde Type-C Ekran ve şarj - Cihazlarınıza güç sağlamanıza (15W'a kadar) ve herhangi bir cihaza zahmetsizce bağlanmanıza olanak tanır. Bu yazıyor. Aklıma takıldı. Thunderbolt 3 destekli kablo satın aldım yanında o kablo ile Mac'den görüntü aktarabilir miyim?
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #2 Görüntü girişi değil gibime geldi.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.944 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 11 Kasım 2023 #3 Bu giriş olmalı çıkış değil.
Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 11 Kasım 2023 #4 Dryus dedi: Bu giriş olmalı çıkış değil. Genişletmek için tıkla... Yani bu porttan görüntü verebildiğim anlamına geliyor değil mi?
Dryus dedi: Bu giriş olmalı çıkış değil. Genişletmek için tıkla... Yani bu porttan görüntü verebildiğim anlamına geliyor değil mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 11 Kasım 2023 #5 Hem USB 3.1 ve Samsung DeX destekli cihaz ile deneyebilirsiniz.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.944 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 11 Kasım 2023 #6 Mac'ten ekrana görüntü verebilirsiniz.
Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 11 Kasım 2023 #7 Heribert Yavuz dedi: Samsung DeX destekli cihaz ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten kablo sipariş ettim. MacBook ile deneyeceğim artık. Dryus dedi: Mac'ten ekrana görüntü verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, geldiğinde sonucu yazarım.
Heribert Yavuz dedi: Samsung DeX destekli cihaz ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten kablo sipariş ettim. MacBook ile deneyeceğim artık. Dryus dedi: Mac'ten ekrana görüntü verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, geldiğinde sonucu yazarım.