drkex Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Monitör Gb-2524FF Monitörümde yatay çizgiler meydana geldi. Sürücüleri güncelledim hiçbir şekilde gitmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2025
PoentraX Centipat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 Başka monitör varsa bilgisayarı ona bağla. Çizgiler hala varsa ekran kartını değişmen lazım. Eğer başka monitör yoksa bozuk monitörün menüsünü aç, monitörün menüsünde iken hala yatay çizgiler varsa yüksek ihtimalle monitörün paneli arızalanmıştır.
Başka monitör varsa bilgisayarı ona bağla. Çizgiler hala varsa ekran kartını değişmen lazım. Eğer başka monitör yoksa bozuk monitörün menüsünü aç, monitörün menüsünde iken hala yatay çizgiler varsa yüksek ihtimalle monitörün paneli arızalanmıştır.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.214 Makaleler 2 Çözümler 141 Yer İstanbul 12 Haziran 2025 #3 drkex dedi: Monitörümde yatay çizgiler meydana geldi. Sürücüleri güncelledim hiçbir şekilde gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönder var ise. Videosunu çek teyit amaçlı.
drkex dedi: Monitörümde yatay çizgiler meydana geldi. Sürücüleri güncelledim hiçbir şekilde gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönder var ise. Videosunu çek teyit amaçlı.