Monitörde yazıların net olmaması

GhouL

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yakın zamanda Samsung monitör aldım. Kasa ile ilgili iade süreci olduğu için yeni deneme şansım oldu. Bugün 13. günü iade etmek için 1 günüm var. Sistemi kurdum formatımı attım daha sonra sanki böyle yazılar net değilmiş gibi şekillerin kenarları kırık gibi gözüküyor. Bu monitörün kalitesizliğinden midir? İşte aldığım monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yazılımsal mı donanımsal mı? Ss atabilir misiniz? Clear Type ayarlarını yaptınız mı?

Çevirici ile kullanıyorsan sorun çeviricidedir. Eğer çeviricisiz ise monitör ayarlarıyla oynamayı deniyebilirsin.

Çözünürlükle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ekran kartınızı güncelleyip, çözünürlüğünüzü tam ayarlarsanız sorun ortadan kalkacaktır.

Eğer Windows performans ayarlarını değiştirdiyseniz yazılar çok keskin ve bulanık görünür YouTube'da aratarak dediğimi anlayabilirsiniz Windows performans ayarları gibi bir şeydi eğer Windows'ta bir şeyle oynamadıysanız arkadaşların dediği gibi olabilir.

Bilgisayarıma her format attığım zaman bende de yazılar net gözükmüyor. Windows güncelleştirmelerini denetlemeyi unutmayın. Bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor.
Çözünürlükle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ekran kartınızı güncelleyip, çözünürlüğünüzü tam ayarlarsanız sorun ortadan kalkacaktır.
Bu çözüm işe yarayacaktır.

Sorun yazılımsal mı donanımsal mı? Ss atabilir misiniz? Clear Type ayarlarını yaptınız mı?
Herhangi bir ayar yapmadım telefon ile fotoğrafını size atayım diye çekiyorum ama telefon ekranında normal gözüküyor.
Ekran kartını da güncelledim fakat sorun aynı 1080p bir video açıyorum sanki 1080p değil gibi.

ekran kartı driverlerini kontrol ettinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…