Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Temmuz 2020 #21 @Çağlar Şanlı Hocam monitörünüzü yazabilir misiniz ve bence başka bir kablo ile deneyin eğer aradan uzun zaman geçtiyse.
@Çağlar Şanlı Hocam monitörünüzü yazabilir misiniz ve bence başka bir kablo ile deneyin eğer aradan uzun zaman geçtiyse.
Çağlar Şanlı Femtopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 53 23 Temmuz 2020 #22 Serendipity dedi: @Çağlar Şanlı Hocam monitörünüzü yazabilir misiniz ve bence başka bir kablo ile deneyin eğer aradan uzun zaman geçtiyse. Genişletmek için tıkla... şimdi yeni bir monitör alıcam monitör eski olduğundan da olabilir diye düşündüm 2. el alıcam tavsiye ediyor musunuz bütün testlerini yapıcam
Serendipity dedi: @Çağlar Şanlı Hocam monitörünüzü yazabilir misiniz ve bence başka bir kablo ile deneyin eğer aradan uzun zaman geçtiyse. Genişletmek için tıkla... şimdi yeni bir monitör alıcam monitör eski olduğundan da olabilir diye düşündüm 2. el alıcam tavsiye ediyor musunuz bütün testlerini yapıcam
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 23 Temmuz 2020 #23 Çağlar Şanlı dedi: Şimdi yeni bir monitör alacağım monitör eski olduğundan da olabilir diye düşündüm 2. el alacağım tavsiye ediyor musunuz bütün testlerini yapacağım Genişletmek için tıkla... Aralarında ne kadar fiyat farkı olduğuna bağlı. Bu arada ekran kartınız AMD ise FreeSync, NVIDIA ise G-SYNC almayı unutmayın.
Çağlar Şanlı dedi: Şimdi yeni bir monitör alacağım monitör eski olduğundan da olabilir diye düşündüm 2. el alacağım tavsiye ediyor musunuz bütün testlerini yapacağım Genişletmek için tıkla... Aralarında ne kadar fiyat farkı olduğuna bağlı. Bu arada ekran kartınız AMD ise FreeSync, NVIDIA ise G-SYNC almayı unutmayın.
şahin123456 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.870 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #24 Monitörüm 144 hz Oyun oynarken 90 fps alıyorum. Görüntüde yırtılmalar oluyor. Az fps alıyorum diye mi yırtılmalar oluyor ? Bi de çözüm için ne yapmalıyım VSYNC mi açmalıyım
Monitörüm 144 hz Oyun oynarken 90 fps alıyorum. Görüntüde yırtılmalar oluyor. Az fps alıyorum diye mi yırtılmalar oluyor ? Bi de çözüm için ne yapmalıyım VSYNC mi açmalıyım