Monitörümun uzerinde benek seklinda zor cikan pislikler var. Bunlari nasıl temizleyebilirim? Tirnakla falan deneyince cok zor cikiyorlar. Yaparken monitore zarar vereceğim diye korkuyorum. Nasıl temizleyebilirim?
Monitörümun uzerinde benek seklinda zor cikan pislikler var. Bunlari nasıl temizleyebilirim? Tirnakla falan deneyince cok zor cikiyorlar. Yaparken monitore zarar vereceğim diye korkuyorum. Nasıl temizleyebilirim?
Ben gözlük kullandığımdan onu temizlediğim spreyle temizliyorum, iş görüyor Optikçilerde 10 TL'ye bulunuyor. Genel anlamda bir zararı var mıdır bilemem ama. (Mikrofiber bez ile siliyorum.)
Ben gözlük kullandığımdan onu temizlediğim spreyle temizliyorum, iş görüyor Optikçilerde 10 TL'ye bulunuyor. Genel anlamda bir zararı var mıdır bilemem ama.
Mikrofiber bez güzel oluyor. Gözlük camı için olan spreyleri kullanabilirsiniz. Bir de aslında internette zararlı denmiş ama ben bir keresinde etil alkol ile silmiştim ve gayet güzel olmuştu. Monitör üstündeki filme veya kaplamaya zararı olur mu bilemiyorum.
Ekleme: Özür diliyorum ben izopropil alkol ile bu işlemi yaptım. Etil değil izopropil olacak.
Ben gözlük kullandığımdan onu temizlediğim spreyle temizliyorum, iş görüyor Optikçilerde 10 TL'ye bulunuyor. Genel anlamda bir zararı var mıdır bilemem ama. (Mikrofiber bez ile siliyorum.)
İlk başlarda monitörü silmek kriz geçirtiyordu bana. Siliyorsun leke kalıyor. Siliyorsun leke kalıyor. En sonunda Hafif nemli mikrofiber bez ile sağ sol yaparak sildim hızlıca sonra kuruladım cam gibi oldu. Arada kalıyor ama takarsak temizlik hastası oluruz.