Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #1 Bu noktalar soldan sağa daha görünür hale görüyor bunun sebebi ne olabilir? Ölü piksel olduğunu düşünmüyorum çünkü her gün farklı bir halde oluyor. Dosya Ekleri 20250422_231430.jpg 261,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu noktalar soldan sağa daha görünür hale görüyor bunun sebebi ne olabilir? Ölü piksel olduğunu düşünmüyorum çünkü her gün farklı bir halde oluyor.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 22 Nisan 2025 #2 Ruzg dedi: Bu noktalar soldan sağa daha görünür hale görüyor bunun sebebi ne olabilir? Ölü piksel olduğunu düşünmüyorum çünkü her gün farklı bir halde oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim de öyleydi panel arizasi buyuk ihtimal birden cikti sonra ust uste 2 tane oldu monitorun ne model bu arada?
Ruzg dedi: Bu noktalar soldan sağa daha görünür hale görüyor bunun sebebi ne olabilir? Ölü piksel olduğunu düşünmüyorum çünkü her gün farklı bir halde oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim de öyleydi panel arizasi buyuk ihtimal birden cikti sonra ust uste 2 tane oldu monitorun ne model bu arada?
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #3 Ruzg dedi: Ölü piksel olduğunu düşünmüyorum çünkü her gün farklı bir halde oluyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir kabloyla görüntü almayı denediniz mi ?
Ruzg dedi: Ölü piksel olduğunu düşünmüyorum çünkü her gün farklı bir halde oluyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir kabloyla görüntü almayı denediniz mi ?
Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #4 Everythink dedi: Benim de öyleydi panel arizasi buyuk ihtimal birden cikti sonra ust uste 2 tane oldu monitorun ne model bu arada? Genişletmek için tıkla... Asus VG248QE
Everythink dedi: Benim de öyleydi panel arizasi buyuk ihtimal birden cikti sonra ust uste 2 tane oldu monitorun ne model bu arada? Genişletmek için tıkla... Asus VG248QE
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 22 Nisan 2025 #5 Ruzg dedi: ASUS VG248QE. Genişletmek için tıkla... Su siralar cogu monitor panel arizasi geciriyor sans mi Tesaduf mu bilemedim.
Ruzg dedi: ASUS VG248QE. Genişletmek için tıkla... Su siralar cogu monitor panel arizasi geciriyor sans mi Tesaduf mu bilemedim.
Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #6 titan_tit dedi: Başka bir kabloyla görüntü almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim deneyeceğim.
titan_tit dedi: Başka bir kabloyla görüntü almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim deneyeceğim.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #7 Everythink dedi: Su siralar cogu monitor panel arizasi geciriyor sans mi Tesaduf mu bilemedim. Genişletmek için tıkla... Planlı eskitme çalışması....
Everythink dedi: Su siralar cogu monitor panel arizasi geciriyor sans mi Tesaduf mu bilemedim. Genişletmek için tıkla... Planlı eskitme çalışması....
Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #8 Everythink dedi: Su siralar cogu monitor panel arizasi geciriyor sans mi tesaduf mu bilemedim. Genişletmek için tıkla... Monitör çok da eski değil 2.el olmasına rağmen kullanılmamıştı gerçekten ilginç.
Everythink dedi: Su siralar cogu monitor panel arizasi geciriyor sans mi tesaduf mu bilemedim. Genişletmek için tıkla... Monitör çok da eski değil 2.el olmasına rağmen kullanılmamıştı gerçekten ilginç.