Monitördeki çizikler göze batar mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar selam, monitörümde 5 6 tane çizik var ve bunların sadece ekranın ortasındakiler siyah, beyaz, mavi ve yeşil renklerde sadece biraz parlıyor. He bir de monitöün sol altında dikkatli bakınca bir çizik belli oluyor bunlar bir sıkıntı yapar mı? Hani bir de gözüme batar mı bu çizikler?

Son düzenleme:
Fotoğraf atabilme şansınız var mı?

İllaki bir yerde veya videoda insanın gözüne takılır. Resim atabilme şansınız var mı?

Hocam konuyu açtığım mesajı güncelledim bir ona bakarsınız ve de PC'yi kaldırdım dolaba heheh hani kardesim sınava çalısiyir arada indirip bakıp kaldırıyorum heheh.

Elbette batar. Özellikle çiziklerin yerini biliyor ve belli ediyorsa illaki rahatsız edecektir. Ancak çok belli olmayan çizikler veya noktalar diğer duruma göre daha az rahatsız eder.

Elbette batar. Özellikle çiziklerin yerini biliyor ve belli ediyorsa illaki rahatsız edecektir. Ancak çok belli olmayan çizikler veya noktalar diğer duruma göre daha az rahatsız eder.

Hocam öyle kabak gibi durmuyor sadece odaklaninca ufak belli oluyor ve de oraya bakınca o çizik yer parlıyor.

Hocam öyle kabak gibi durmuyor sadece odaklaninca ufak belli oluyor ve de oraya bakınca o çizik yer parlıyor.

Odaklanınca ve dediğiniz gibi ufak belli oluyorsa o kadar sorun olmaz. Tabii kişiden kişiye de değişir. Takıntılı olanlar da var sürekli gözü oraya kayar vs. bir de kullanılan durumlarda değişkenlik gösterir. Örnek oyun oynarken göze batmaz ancak program vs kullanırken veya film dizi izlerken batabilir. Yani dediğim gibi kişiden kişiye değişebilecek de bir konu diyebiliriz.

Hocam bir tanede monitörüm sol altında var o da zor belli oluyor o da göze batarmi ve ben genelde oyun oynarım he ne YouTube'dan video da izlerim film ise mesela Recep ivedik 8 çıktı izlerim öyle film meraklısı değilim ama izledim zamanlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…