kaves Hectopat Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #1 Monitörümde koyu renklerde dalgalanmalar gözüküyor. Bazı sitelerde Wolt yetmezliğinden kaynaklı dıyorlar. Sizlerden de düşüncelerinizi istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2017
Monitörümde koyu renklerde dalgalanmalar gözüküyor. Bazı sitelerde Wolt yetmezliğinden kaynaklı dıyorlar. Sizlerden de düşüncelerinizi istiyorum.
AMD_Fanboy Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 769 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #2 kaves dedi: Monitörümde koyu renklerde dalgalanmalar gözüküyor. Bazı sitelerde Wolt yetmezliğinden kaynaklı dıyorlar. Sizlerden de düşüncelerinizi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken mi oluyor?
kaves dedi: Monitörümde koyu renklerde dalgalanmalar gözüküyor. Bazı sitelerde Wolt yetmezliğinden kaynaklı dıyorlar. Sizlerden de düşüncelerinizi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken mi oluyor?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 13 Nisan 2021 #3 AMD_Fanboy dedi: Oyun oynarken mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam 4 yıl geçmiş konudan, belki konu sahibi hayatta bile değildir.
AMD_Fanboy dedi: Oyun oynarken mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam 4 yıl geçmiş konudan, belki konu sahibi hayatta bile değildir.