Arkadaşlar, şimdi biz LG televizyon almıştık. Bunun yanında 3D gözlüğü verdiler ve televizyonda kendiliğinden 3D mod özelliği var. Basınca görüntü değişiyor. Ben bu gözlüğü PC'mde, monitörümle kullanmak istiyorum. Oyun oynarken falan acaba monitördeki görüntüyü 3D olarak sunabilen bir program var mıdır?
Arkadaşlar, şimdi biz LG televizyon almıştık. Bunun yanında 3D gözlüğü verdiler ve televizyonda kendiliğinden 3D mod özelliği var. Basınca görüntü değişiyor. Ben bu gözlüğü PC'mde, monitörümle kullanmak istiyorum. Oyun oynarken falan acaba monitördeki görüntüyü 3D olarak sunabilen bir program var mıdır?
Bazı oyunlar stereo mod 3D'ye sahip. Tomb Raider serisi gibi. IZ3D gibi şeylerle uygulamaları oyunları 3D yapma var ama bir işe yaramıyor. Oyunların kendisi 3D mod destekliyorsa oynayabilirsiniz. Tomb Raider serisini oynarken bir problem yaşamadım. Bayağı iyi derin detay hissedilebiliyor.
Ek olarak Tridef firmasıda destek vermeyi asırlar önce kesti. Bazı oyunlarda 3D yapıyordu fakat günümüz oyunlarında yapamıyor maalesef.