Yalcin663 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 212 27 Temmuz 2020 #1 Merhaba, monitörde 1 haftadan beri gri yatay çizgiler mevcut, fareyi oynatınca daha da belirginleşiyor, videoyu YouTube'ye yükledim, buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2020
Merhaba, monitörde 1 haftadan beri gri yatay çizgiler mevcut, fareyi oynatınca daha da belirginleşiyor, videoyu YouTube'ye yükledim, buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
olyhee Picopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 278 Çözümler 2 Yer Türkiye 27 Temmuz 2020 #2 Benim ekran kartımda bozulmadan önce böyle tepkiler veriyordu ama belki sizinki başka bir sorundur.
Yalcin663 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 212 27 Temmuz 2020 #3 olyhee dedi: Benim ekran kartımda bozulmadan önce böyle tepkiler veriyordu ama belki sizinki başka bir sorundur. Genişletmek için tıkla... 5 Gün önce 2 yıldır kullandığım GT 420 ekran kartımda başladı bu sorun ve GT 420 ekran kartımın smd direnci ve kondansatörü kopunca onboarda geçtim, onboardtada aynı sorun mevcut, dahada arttı diyebilirim. olyhee dedi: Benim ekran kartımda bozulmadan önce böyle tepkiler veriyordu ama belki sizinki başka bir sorundur. Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırladım, yeni PSU almıştım 1 hafta önce ondan sonra başladı bu sorun. Son düzenleme: 27 Temmuz 2020
olyhee dedi: Benim ekran kartımda bozulmadan önce böyle tepkiler veriyordu ama belki sizinki başka bir sorundur. Genişletmek için tıkla... 5 Gün önce 2 yıldır kullandığım GT 420 ekran kartımda başladı bu sorun ve GT 420 ekran kartımın smd direnci ve kondansatörü kopunca onboarda geçtim, onboardtada aynı sorun mevcut, dahada arttı diyebilirim. olyhee dedi: Benim ekran kartımda bozulmadan önce böyle tepkiler veriyordu ama belki sizinki başka bir sorundur. Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırladım, yeni PSU almıştım 1 hafta önce ondan sonra başladı bu sorun.