AOC 24G2U monitöru teslim aldim bugün. Bu görsellerdeki hali normal mi? Iade etmem degisim almam gerekir mi? 2 tane olu pixel buldum ama köşelerde oldugu icin cok sorun etmiyorum. Bir de cercevenin sol kismi sanki tam yerine oturmamış gibi gevsek gibi bastirinca hareket ediyor.
Benim aklima takilan bu Ips Glow. Bana mi oyle geliyor cok mu fazla bu monitor de ? Normal mi yoksa ? Birinci iade nedenim Ips Glow olur cunku . Bu arada teknobiyotikden almistim. Ben bu adamlara olu pixel var ips glow var iade etmek istiyorum desem 1 hafta 10 gun servise gonderip kontrol v.s ettirip oyle iade yapıcaklar.
Ips Glow bana normalden fazla geldi. Daha önce Teknobiyotikten alışveriş yapmadım fakat hatalı ürün gönderdiklerine dair bir kaç kişiden duymuştum. Yine de üzerinden çok geçmeden geri göndermenizi tavsiye ederim. Uzun vadede canınız sıkılmasın.
IPS glow bana normalden fazla geldi. Daha önce Teknobiyotik'ten alışveriş yapmadım fakat hatalı ürün gönderdiklerine dair birkaç kişiden duymuştum. Yine de üzerinden çok geçmeden geri göndermenizi tavsiye ederim. Uzun vadede canınız sıkılmasın.
Ips Glow bana normalden fazla geldi. Daha önce Teknobiyotikten alışveriş yapmadım fakat hatalı ürün gönderdiklerine dair bir kaç kişiden duymuştum. Yine de üzerinden çok geçmeden geri göndermenizi tavsiye ederim. Uzun vadede canınız sıkılmasın.