Monitördeki izler nasıl silinir?

Sipariş verdim bakalım sonuç ne olacak.

Tabi, minik minik atıcaksın. Tamamen su olmayacak.

Ama ben bu zamana kadar monitör silme gereği duymadım. Hani silsem bile cam bezi dolu evde. T shirt ile de sildiğim oluyor. Hafif ıslatıyodum bezi nemli bir şekilde siliyordum.

Ama ben bu zamana kadar monitör silme gereği duymadım. Hani silsem bile cam bezi dolu evde. T shirt ile de sildiğim oluyor. Hafif ıslatıyordum bezi nemli bir şekilde siliyordum.

Aslında yanlış yapıyorsun. Tamam belki sildiğin eşyanın özelliği pamuklu ve yumuşak dokulu olmasından kaynaklı zarar vermiyordur. Fakat su elektronik alete asla sürülmez. Kafadan hatalısın. Bu ürünler sudan üretilmiyor. İçindeki kimyasal madde ekrana zarar vermemek için dizayn edilmiş.

Konu hakkında bilgilendirme sağlayacağım. Fakat bezi kalitesiz dediler losyonun ama.

Eyer sildiğimde bu izler geçerse çizik kesinlikle yoktur değil mi?

Hocam su sürmüyorum ki. Bezi nemlendiriyorum. Su direkt temas etmiyor. Ya da nemsiz siliyorum. Nemsiz silmek çizer mi?

Konu hakkında bilgilendirme sağlayacağım. Fakat bezi kalitesiz dediler losyonun ama.

Eyer sildiğimde bu izler geçerse çizik kesinlikle yoktur değil mi?

Bezi bende beğenmediğimi söyleyebilirim. 1 sene kadar kullandım. Çok iyi kurulamıyor tek eksik yanı o bana sorarsan. Sonra kendim markette denk geldim kaliteli bir bez aldım. Normal toz bezi fakat yumuşak dokulu, artık onu kullanıyorum.

Hocam su sürmüyorum ki. Bezi nemlendiriyorum. Su direkt temas etmiyor. Ya da nemsiz siliyorum. Nemsiz silmek çizer mi?

Kuru yapmamaya çalış. Monitör yüzeyi serttir aşınır. Hiç anlamazsın. Nemli bez olayı ise "ehhh" diyebilirim. Çok sağlıklı bulmuyorum neticesinde. Suyun içerisindeki madde temizlik amaçlı değil çünkü. Temizleme özelliği olmayan bir sıvı.

@Saint Lucia hocam sildikten sonra geçerse net çizik yoktur değil mi mikrofiber bez çizermi.

Geçerse izdir, lekedir. Geçmezse çiziktir. 2008'den beri PC kullanıyorum hiç monitör çizmedim.
Mikrofiber bez kullanıyorum zaten. Zararı yok. Kalitesi ve dokusu önemli. Benimki şu resimde gördüğün gibi.

Dosya Ekleri

• Mikrofiber Bez.png
    396,1 KB · Görüntüleme: 57
@Saint Lucia.

Geçerse izdir, lekedir. Geçmezse çiziktir. 2008'den beri PC kullanıyorum hiç monitör çizmedim.
Mikrofiber bez kullanıyorum zaten. Zararı yok. Kalitesi ve dokusu önemli. Benimki şu resimde gördüğün gibi.

Hocam ama hani direk pat çizildim yapmaz değil mi o kadar da dayanıksız olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…