Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #31 Silinen üye dedi: @Saint Lucia. Hocam ama hani direk pat çizildim yapmaz değil mi o kadar da dayanıksız olmamalı. Genişletmek için tıkla... Somut olarak görmediğim, dokunmadığım monitör için yorum yapmak yanlış olur. Tabi ki dayanıksız olmamalı.
Silinen üye dedi: @Saint Lucia. Hocam ama hani direk pat çizildim yapmaz değil mi o kadar da dayanıksız olmamalı. Genişletmek için tıkla... Somut olarak görmediğim, dokunmadığım monitör için yorum yapmak yanlış olur. Tabi ki dayanıksız olmamalı.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2022 #32 Lamine Yamal dedi: Parmak izi değil mi bu? Genişletmek için tıkla... Parmak izi ıslak mendille silince sonuç bu oldu. Saint Lucia dedi: Somut olarak görmediğim, dokunmadığım monitör için yorum yapmak yanlış olur. Tabii ki dayanıksız olmamalı. Genişletmek için tıkla... Mikrofibez monitörü çizermi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2022
Lamine Yamal dedi: Parmak izi değil mi bu? Genişletmek için tıkla... Parmak izi ıslak mendille silince sonuç bu oldu. Saint Lucia dedi: Somut olarak görmediğim, dokunmadığım monitör için yorum yapmak yanlış olur. Tabii ki dayanıksız olmamalı. Genişletmek için tıkla... Mikrofibez monitörü çizermi.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #33 Silinen üye dedi: Mikrofibez monitörü çizermi. Genişletmek için tıkla... Bunu sordun ve cevabını verdim, okumadın mı?
Silinen üye dedi: Mikrofibez monitörü çizermi. Genişletmek için tıkla... Bunu sordun ve cevabını verdim, okumadın mı?
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2022 #34 Saint Lucia dedi: Geçerse izdir, lekedir. Geçmezse çiziktir. 2008'den beri PC kullanıyorum hiç monitör çizmedim. Mikrofiber bez kullanıyorum zaten. Zararı yok. Kalitesi ve dokusu önemli. Benimki şu resimde gördüğün gibi. Genişletmek için tıkla... Gördüm çizmiyormuş çizik olma ihtimali yok o zaman.
Saint Lucia dedi: Geçerse izdir, lekedir. Geçmezse çiziktir. 2008'den beri PC kullanıyorum hiç monitör çizmedim. Mikrofiber bez kullanıyorum zaten. Zararı yok. Kalitesi ve dokusu önemli. Benimki şu resimde gördüğün gibi. Genişletmek için tıkla... Gördüm çizmiyormuş çizik olma ihtimali yok o zaman.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #35 Bence siz foxtaki temizlik avcılarına katılmalısınız. Son düzenleme: 17 Haziran 2022
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Haziran 2022 #36 @Saint Lucia tertemiz oldu sizin öneriniz için Allah razı olsun çizik falan yok tüm pislikler yok oldu. Temizleme kiti bugün geldi. @Saint Lucia hocam monitörde bez silme izi çıktı sadece o normal mi? Diğer her şey yok oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2022
@Saint Lucia tertemiz oldu sizin öneriniz için Allah razı olsun çizik falan yok tüm pislikler yok oldu. Temizleme kiti bugün geldi. @Saint Lucia hocam monitörde bez silme izi çıktı sadece o normal mi? Diğer her şey yok oldu.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #37 Silinen üye dedi: @Saint Lucia tertemiz oldu sizin öneriniz için Allah razı olsun çizik falan yok tüm pislikler yok oldu. Temizleme kiti bugün geldi. @Saint Lucia hocam monitörde bez silme izi çıktı sadece o normal mi? Diğer her şey yok oldu. Genişletmek için tıkla... Normal değil hocam öyle monitör olmaz değiştirin.
Silinen üye dedi: @Saint Lucia tertemiz oldu sizin öneriniz için Allah razı olsun çizik falan yok tüm pislikler yok oldu. Temizleme kiti bugün geldi. @Saint Lucia hocam monitörde bez silme izi çıktı sadece o normal mi? Diğer her şey yok oldu. Genişletmek için tıkla... Normal değil hocam öyle monitör olmaz değiştirin.