HuNTeRLaV Kilopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 49 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paketleme 28 Ağustos 2019 #11 @Mersinli33 Kablolar düzgün takılmamış olabilir. 144Hz ise Display Port kullanıyorsundur sanırım o kabloyu sağlamca taktığından emin ol. sorun cözüldü kablo da sorun varmış hdm taktım düzeldi şuhan bir sıkıntı yok tşkler EmperoR
@Mersinli33 Kablolar düzgün takılmamış olabilir. 144Hz ise Display Port kullanıyorsundur sanırım o kabloyu sağlamca taktığından emin ol. sorun cözüldü kablo da sorun varmış hdm taktım düzeldi şuhan bir sıkıntı yok tşkler EmperoR
owsla Megapat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2019 #12 HuNTeRLaV dedi: @Mersinli33 Kablolar düzgün takılmamış olabilir. 144Hz ise Display Port kullanıyorsundur sanırım o kabloyu sağlamca taktığından emin ol. sorun cözüldü kablo da sorun varmış hdm taktım düzeldi şuhan bir sıkıntı yok tşkler EmperoR Genişletmek için tıkla... Yeni bir DP kablosu al 60hz den yukarıya çıkmaz hdmi.
HuNTeRLaV dedi: @Mersinli33 Kablolar düzgün takılmamış olabilir. 144Hz ise Display Port kullanıyorsundur sanırım o kabloyu sağlamca taktığından emin ol. sorun cözüldü kablo da sorun varmış hdm taktım düzeldi şuhan bir sıkıntı yok tşkler EmperoR Genişletmek için tıkla... Yeni bir DP kablosu al 60hz den yukarıya çıkmaz hdmi.
Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 28 Ağustos 2019 #13 Rica ederim. Üstteki arkadaşın dediği gibi 144Hz kullanmak için Display Port veya HDMI 2.0 kullanmanız gerekiyor.
Rica ederim. Üstteki arkadaşın dediği gibi 144Hz kullanmak için Display Port veya HDMI 2.0 kullanmanız gerekiyor.
HuNTeRLaV Kilopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 49 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paketleme 30 Ağustos 2019 #14 sorun devam ediyor
owsla Megapat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #15 HuNTeRLaV dedi: Eki Görüntüle 433326 sorun devam ediyor Genişletmek için tıkla... DDU indir, safe modda grafik sürücüsünü tamamen temizle. En son sürümü tekrar yükle yine yaparsa ekran kartın sorunludur. Servise gönder, 14 gün cayma hakkı geçmediyse iade yap.
HuNTeRLaV dedi: Eki Görüntüle 433326 sorun devam ediyor Genişletmek için tıkla... DDU indir, safe modda grafik sürücüsünü tamamen temizle. En son sürümü tekrar yükle yine yaparsa ekran kartın sorunludur. Servise gönder, 14 gün cayma hakkı geçmediyse iade yap.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 31 Ağustos 2019 #16 HuNTeRLaV dedi: acılışta oluyor oyunda anlamadım gitti kare kare yeşil noktalar cıkıyor reset atınca gidiyor ısınınca yapıyor ekran kartı Genişletmek için tıkla... Hocam kartınız fabrika çıkışlı sorunu var, garantide düzelmesi mümkün ama düşük olasılık. Direkt iade edin ve yenisini isteyin.
HuNTeRLaV dedi: acılışta oluyor oyunda anlamadım gitti kare kare yeşil noktalar cıkıyor reset atınca gidiyor ısınınca yapıyor ekran kartı Genişletmek için tıkla... Hocam kartınız fabrika çıkışlı sorunu var, garantide düzelmesi mümkün ama düşük olasılık. Direkt iade edin ve yenisini isteyin.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #17 HuNTeRLaV dedi: böyle oldu sorun nerde ekran kartımı yoksa ekrandamı sorun var evet sürekli yapmıyor ama Genişletmek için tıkla... Ekran kartı arızalı yüksek ihtimalle. Asus'un hangi modelini kullanıyorsunuz?
HuNTeRLaV dedi: böyle oldu sorun nerde ekran kartımı yoksa ekrandamı sorun var evet sürekli yapmıyor ama Genişletmek için tıkla... Ekran kartı arızalı yüksek ihtimalle. Asus'un hangi modelini kullanıyorsunuz?
HuNTeRLaV Kilopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 49 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paketleme 31 Ağustos 2019 #18 Emirizmir dedi: Ekran kartı arızalı yüksek ihtimalle. Asus'un hangi modelini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1660ti
Emirizmir dedi: Ekran kartı arızalı yüksek ihtimalle. Asus'un hangi modelini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1660ti
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #19 HuNTeRLaV dedi: 1660ti Genişletmek için tıkla... Dual mi?
HuNTeRLaV Kilopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 49 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paketleme 31 Ağustos 2019 #20 ASUS GeForce GTX1660Ti ROG STRIX OC GDDR6 6GB 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı