Monitördeki kırık tamiri ne kadar tutar?

elmas312125

Hectopat
Monitörümde yanlışlıkla bir cam parçası geldi ve çok küçük bir sorun oluştu resimde de gösterdiğim gibi ekran değiştirmek gerekir mi?
1300 TL diyorlar değiştirme ücreti.

Opera Anlık Görüntü_2021-07-26_141720_web.whatsapp.com.png

Gerek yok bence.
Size bağlı gözünüze çok batmıyorsa gerek yok.

Tutar. Ekranı komple değiştirmeleri lazım. Ufacık bir şey için çok para ödemeyin. Yapan adam da fazlasıyla alır sizden.

Bakın fotoğrafa dikkatlice bakın katman katman oluyor ekran bu çizikten dolayımı oluyor anlamadım bir de siz bakarsanız sevinirim.
Hele hele karanlık yerlerde acayip göze batıyor residen evil izliyorum o karanlık yerlerde fener tutarken hep katman katman oluyor.
İyice param parça olsa değiştirin küçücük bir kırığa gerek yok siz monitöre kalem mi fırlattınız :D

Yok bardak kırıldı oda monitöre geldi. :D

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2021-07-25_202932_web.whatsapp.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2021-07-25_202932_web.whatsapp.com.png
    451,7 KB · Görüntüleme: 113
Bakın fotoğrafa dikkatlice bakın katman katman oluyor ekran bu çizikten dolayımı oluyor anlamadım bir de siz bakarsanız sevinirim.
Hele hele karanlık yerlerde acayip göze batıyor residen evil izliyorum o karanlık yerlerde fener tutarken hep katman katman oluyor.

Yok bardak kırıldı oda monitöre geldi. :D

Küçük bir kırık aslında çok büyük ise değiştirin ama üzüldüm orijinal monitörü değiir SE yerine başka gelebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı