Monitördeki kötü görüntü problemi

Daha fazla  

Bu monitörü fiyatından ve 165 HZ 1 MS olmasından dolayı uygun bulup aldım fakat görüntü kalitesi kötü. CS:GO oynarken mouse mi çevirdiğim zaman duvarların üzerindeki renkler hareket ediyor gibi. Duvarların üzerindeki renkler siyahlaşıyor düzeliyor falan. COD oynarken adamları göremiyorum, seçemiyorum adamları. Acaba ben mi bir ayar yaparak hata yaptım yada bilmediğim bir durum mu var?

Bu monitörü fiyatından ve 165 HZ 1 MS olmasından dolayı uygun bulup aldım fakat görüntü kalitesi kötü. CS:GO oynarken mouse mi çevirdiğim zaman duvarların üzerindeki renkler hareket ediyor gibi. Duvarların üzerindeki renkler siyahlaşıyor düzeliyor falan. COD oynarken adamları göremiyorum, seçemiyorum adamları. Acaba ben mi bir ayar yaparak hata yaptım yada bilmediğim bir durum mu var
Yaklaşık bir yıl oldu ama trace free diye bir özellik var onu kurcalayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı