REİStr Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 114 1 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar şimdi ekranımda böyle leke var monitörüm led monitördür kendim düzeltebilirmiyim eğer düzeltebilecek durum yoksa bi yere götürünce ne kadar tutar garantisi yoktur Dosya Ekleri 9DA999D3-1C4F-4413-AD36-A8152B8020C3.jpeg 163,1 KB · Görüntüleme: 89 F1FC6F71-CDA3-4222-9E81-1479C18F025A.jpeg 49,3 KB · Görüntüleme: 82
Arkadaşlar şimdi ekranımda böyle leke var monitörüm led monitördür kendim düzeltebilirmiyim eğer düzeltebilecek durum yoksa bi yere götürünce ne kadar tutar garantisi yoktur
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 1 Ağustos 2021 #2 Korkunç seviyede ışık sızmasına benziyor. Sen bir şey yapamazsın servise göndermen lazım onlar da panel değiştirmek isterler deymez.
Korkunç seviyede ışık sızmasına benziyor. Sen bir şey yapamazsın servise göndermen lazım onlar da panel değiştirmek isterler deymez.
REİStr Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 114 1 Ağustos 2021 #3 scanman dedi: Korkunç seviyede ışık sızmasına benziyor. Sen bir şey yapamazsın servise göndermen lazım onlar da panel değiştirmek isterler deymez. Genişletmek için tıkla... Garantim yok ki servise göndereyim panel değişimi ne kadardır
scanman dedi: Korkunç seviyede ışık sızmasına benziyor. Sen bir şey yapamazsın servise göndermen lazım onlar da panel değiştirmek isterler deymez. Genişletmek için tıkla... Garantim yok ki servise göndereyim panel değişimi ne kadardır
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 1 Ağustos 2021 #4 REİStr dedi: Garantim yok ki servise göndereyim panel değişimi ne kadardır Genişletmek için tıkla... Panel değişimi monitörün kendisinden pahalıya gelir muhtemelen. O nedenle deymez dedim. Çok sorun değilse böyle kullan ya da çöp.
REİStr dedi: Garantim yok ki servise göndereyim panel değişimi ne kadardır Genişletmek için tıkla... Panel değişimi monitörün kendisinden pahalıya gelir muhtemelen. O nedenle deymez dedim. Çok sorun değilse böyle kullan ya da çöp.
REİStr Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 114 1 Ağustos 2021 #5 scanman dedi: Panel değişimi monitörün kendisinden pahalıya gelir muhtemelen. O nedenle deymez dedim. Çok sorun değilse böyle kullan ya da çöp. Genişletmek için tıkla... Yani değilde bi baktırayım diyorum ne dicekler diye
scanman dedi: Panel değişimi monitörün kendisinden pahalıya gelir muhtemelen. O nedenle deymez dedim. Çok sorun değilse böyle kullan ya da çöp. Genişletmek için tıkla... Yani değilde bi baktırayım diyorum ne dicekler diye