norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Yeni monitör aldım ilk baktığımda hiçbir sorun yoktu sonra kırmızı nokta çıktı. İade etmeyi düşünüyorum, iade etmeli miyim?
Yeni monitör aldım ilk baktığımda hiçbir sorun yoktu sonra kırmızı nokta çıktı. İade etmeyi düşünüyorum, iade etmeli miyim?
mukaga Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2024 #2 norent dedi: Yeni monitör aldım ilk baktığımda hiçbir sorun yoktu sonra kırmızı nokta çıktı. İade etmeyi düşünüyorum, iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf ile belirtsen daha iyi olurdu.
norent dedi: Yeni monitör aldım ilk baktığımda hiçbir sorun yoktu sonra kırmızı nokta çıktı. İade etmeyi düşünüyorum, iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf ile belirtsen daha iyi olurdu.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 14 Aralık 2024 #3 norent dedi: Yeni monitör aldım ilk baktığımda hiçbir sorun yoktu sonra kırmızı nokta çıktı. İade etmeyi düşünüyorum, iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atarmısınız?
norent dedi: Yeni monitör aldım ilk baktığımda hiçbir sorun yoktu sonra kırmızı nokta çıktı. İade etmeyi düşünüyorum, iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atarmısınız?
T Talha Sönmez21 Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 Modeli nedir?
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #5 mukaga dedi: Fotoğraf ile belirtsen daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... 240km.h Versace dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Atmaya çalıştım ama hata verdi. Talha Sönmez21 dedi: Modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Acer Nitro KG242YM3 modeli
mukaga dedi: Fotoğraf ile belirtsen daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... 240km.h Versace dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Atmaya çalıştım ama hata verdi. Talha Sönmez21 dedi: Modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Acer Nitro KG242YM3 modeli
mukaga Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2024 #6 norent dedi: Atmaya çalıştım ama hata verdi. Acer Nitro KG242YM3 modeli Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sıkışmış pikseldir hocam, bildiğim kadarıyla geçebilir fakat geçemeyedebilir garantisi yok. Bence en iyisi değişim talep edin.
norent dedi: Atmaya çalıştım ama hata verdi. Acer Nitro KG242YM3 modeli Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sıkışmış pikseldir hocam, bildiğim kadarıyla geçebilir fakat geçemeyedebilir garantisi yok. Bence en iyisi değişim talep edin.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.480 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #7 İade edin.
mukaga Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2024 #8 Fotoğraf olmadığından yorum yapmıyorum ama bu yöntemi denediniz mi? Eğer sıkışmış piksel ise düzelecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fotoğraf olmadığından yorum yapmıyorum ama bu yöntemi denediniz mi? Eğer sıkışmış piksel ise düzelecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #9 mukaga dedi: Muhtemelen sıkışmış pikseldir hocam, bildiğim kadarıyla geçebilir fakat geçemeyedebilir garantisi yok. Bence en iyisi değişim talep edin. Genişletmek için tıkla... hayat sıkıcı dedi: İade edin. Genişletmek için tıkla... Bende iade etmeyi düşünüyorum pazartesine talebi oluşturdum alacaklar.
mukaga dedi: Muhtemelen sıkışmış pikseldir hocam, bildiğim kadarıyla geçebilir fakat geçemeyedebilir garantisi yok. Bence en iyisi değişim talep edin. Genişletmek için tıkla... hayat sıkıcı dedi: İade edin. Genişletmek için tıkla... Bende iade etmeyi düşünüyorum pazartesine talebi oluşturdum alacaklar.
mukaga Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2024 #10 norent dedi: Bende iade etmeyi düşünüyorum pazartesine talebi oluşturdum alacaklar. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım videodaki tekniği denediniz mi? Stuck pixel olma ihtimali de var sanırım sosyalde farklı bir başlıkta bir arkadaş çözmüştü.
norent dedi: Bende iade etmeyi düşünüyorum pazartesine talebi oluşturdum alacaklar. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım videodaki tekniği denediniz mi? Stuck pixel olma ihtimali de var sanırım sosyalde farklı bir başlıkta bir arkadaş çözmüştü.