rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 28 Ağustos 2025 #1 Merhaba, yeni satin aldigim KTC monitoru olu piksel testine soktugumda boyle bir karaltı gordum. Olu piksel midir? Farkli renklerde de ayni sekilde karaltı duruyor.
Merhaba, yeni satin aldigim KTC monitoru olu piksel testine soktugumda boyle bir karaltı gordum. Olu piksel midir? Farkli renklerde de ayni sekilde karaltı duruyor.
Egeeeeeeeeeee Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #2 Ölü piksel gibi duruyor garantiye vermekte fayda var.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 28 Ağustos 2025 #3 Ekranın zarar görme ihtimali varmı çünkü tam nokta gibi değil elinizle dokunduğunuzda bi pürüzsüzlük kırık gibi bir şey var mı?
Ekranın zarar görme ihtimali varmı çünkü tam nokta gibi değil elinizle dokunduğunuzda bi pürüzsüzlük kırık gibi bir şey var mı?
J0k Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #4 Ver garantiye gitsin ölü piksel.
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 28 Ağustos 2025 #5 Darsiere dedi: Ekranın zarar görme ihtimali varmı çünkü tam nokta gibi değil elinizle dokunduğunuzda bi pürüzsüzlük kırık gibi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Onu anlamaya calistim ben de fakat elime bir sey gelmiyor.
Darsiere dedi: Ekranın zarar görme ihtimali varmı çünkü tam nokta gibi değil elinizle dokunduğunuzda bi pürüzsüzlük kırık gibi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Onu anlamaya calistim ben de fakat elime bir sey gelmiyor.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 28 Ağustos 2025 #6 rintaro dedi: Onu anlamaya calistim ben de fakat elime bir sey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği gibi ölü piksel bence de garantiye gönderin.
rintaro dedi: Onu anlamaya calistim ben de fakat elime bir sey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği gibi ölü piksel bence de garantiye gönderin.