Monitördeki Pikseller Normal mi?

ender_ender

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni aldığım monitörde renk testi yaptığımda bazı noktalarda ekranda küçük benek benek kabarcık gibi şeyler görüyorum. Çok hassas batan bir şey değil fakat sizce bu sorun mu? Resim atıyorum sizde görünüyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı yeni gunceldiysen eskisine dön yada oyunlarda vsync aç benimde vardı o da olmadı monitörde reset color ayarını sıfırla.

Bende gözüken bir şey yok senin monitörün görüntüyü sana o şekilde gösteriyor. Demekki bir sıkıntısı var.

Yeni aldıysanız değiştirmenizi öneririm. O dediğiniz pikseller ölü piksel.
Netten bakıyorum ölü pixsel görüntülerine benzemiyor. Renkleri bazı yerler net gösterirken bazı yerleri koyu pislenmiş tarzı gibi nasıl anlatırım tam bilmiyorum. Ekran temiz ama böyle parlıyor sanki. Ekranı sade renk yaptığımda belli oluyor. O tonda resimlerde, oyunda veya flim' de problem olmuyor. TN panel olduğu için bakış açısı renkler alakası olabilir mi? Ekranın dibinden de baksam aynı bu sorun mu?
Arkadaşlar siz renk testi yaptığınızda beyaz renk tam ekran mesela görüntü nasıl oluyor? Karanlık' da hafif blur oluyor mu?

Son düzenleme:
Mobil bir cihazdan çekip atsanız güzel olabilir.

Uğraşmak istemiyorsanız değiştirmeyin ama bence garantisi varken değişim talep edin.

Hocam sizin attığınız ekran görüntüleri işletim sisteminin size sunduğudur, siz de monitörden görürsünüz. Bahsettiğiniz sorun monitör üzerinde olur. Bizim görebilmemiz için telefondan monitörün fotoğrafını çekmeniz gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…