GUST Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Monitörün alt kısmına az miktarda su geldi ve 5 dakika sonra bu pikseller ekrana geldi düzeltmenin bir yolu var mı? Bunlar ölü piksel midir? Dosya Ekleri 20230606_193436.jpg 14,5 KB · Görüntüleme: 59
Monitörün alt kısmına az miktarda su geldi ve 5 dakika sonra bu pikseller ekrana geldi düzeltmenin bir yolu var mı? Bunlar ölü piksel midir?
Samed54 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 GUST dedi: Monitörün alt kısmına az miktarda su geldi ve 5 dakika sonra bu pikseller ekrana geldi düzeltmenin bir yolu var mı? Bunlar ölü piksel midir? Genişletmek için tıkla... Fleksler de sorun olmuş büyük ihtimal su yüzünde böyle içini açıp fleksin arasına kaçan sular temizlenmeli benim monitörde böyle olmuştu
GUST dedi: Monitörün alt kısmına az miktarda su geldi ve 5 dakika sonra bu pikseller ekrana geldi düzeltmenin bir yolu var mı? Bunlar ölü piksel midir? Genişletmek için tıkla... Fleksler de sorun olmuş büyük ihtimal su yüzünde böyle içini açıp fleksin arasına kaçan sular temizlenmeli benim monitörde böyle olmuştu
GUST Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 Samed54 dedi: Fleksler de sorun olmuş büyük ihtimal su yüzünde böyle içini açıp fleksin arasına kaçan sular temizlenmeli benim monitörde böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bir deniyeyim.
Samed54 dedi: Fleksler de sorun olmuş büyük ihtimal su yüzünde böyle içini açıp fleksin arasına kaçan sular temizlenmeli benim monitörde böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bir deniyeyim.