Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.157 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Mart 2022 #11 Galaxes dedi: Hocam silgiyle bastırmayı deneyin bazı arkadaşlar bunu uygulayınca Piksel'in görünmediğini söylemiş. Genişletmek için tıkla... Cok kenarda hocam. Elim biraz ayarsizdir bastirirsam ekrani catlatirim diye korkuyorum.
Galaxes dedi: Hocam silgiyle bastırmayı deneyin bazı arkadaşlar bunu uygulayınca Piksel'in görünmediğini söylemiş. Genişletmek için tıkla... Cok kenarda hocam. Elim biraz ayarsizdir bastirirsam ekrani catlatirim diye korkuyorum.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #12 Engin. dedi: Cok kenarda hocam. Elim biraz ayarsizdir bastirirsam ekrani catlatirim diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam.
Engin. dedi: Cok kenarda hocam. Elim biraz ayarsizdir bastirirsam ekrani catlatirim diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam.
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.157 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Mart 2022 #13 Galaxes dedi: Siz bilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Tirnagimla tik tik vuruyorum fakat degisen bir sey olmuyor. Neyse bakalim, belki kendiliginden gecer. Sayisi artarsa garantiye gonderirim. 3 yil garantisi var zaten.
Galaxes dedi: Siz bilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Tirnagimla tik tik vuruyorum fakat degisen bir sey olmuyor. Neyse bakalim, belki kendiliginden gecer. Sayisi artarsa garantiye gonderirim. 3 yil garantisi var zaten.