Monitördeki sorun nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan grkns
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 463

grkns

Megapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Garantiye göndermeme gerek var mı? Sadece video oynarken yapıyor bu durumu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Garantiye göndermeme gerek var mı? Sadece video oynarken yapıyor bu durumu.

Monitörle ne alakası var anlayamadım hocam?

Monitörle ne alakası var anlayamadım hocam?

YouTube'ya da herhangi bir videoyu izlerken yukarı aşağı kaydırdığınız zaman renklerde bozulma oluyor ve 1 saniye sonra düzeliyor. Bu yüzden aşağı yukarı kaydırarak ekan kaydı aldım.

Sorununu biraz da metinsel olarak açıklar mısın? Ekran kaydında eğer monitörde fiziksel bir sorun varsa anlaşılmaz. Ben videoda bir sorun görmedim. Telefonla da çekip o şekilde anlatmaya çalışabilirsin.

Açıkladığım şekilde tekrar bakar mısınız? Renkler solup tekrar düzeliyor gibi. Bu da sinir bozucu. Özellikle cilt kısımlarına bakarsanız çok belli oluyor. Yine belli olmazsa telefon ile çekip Slow Motion şeklinde paylaşabilirim

Evet şimdi fark ettim. Kullandığınız tarayıcı tam nedir bilmiyorum ama GPU/DOnanım Hızlandırma açıksa kapamayı kapalıysa açmayı deneyebilir misiniz? Ayrıca farklı tarayıcılarda da YouTube bu şekilde mi oluyor?

Internet Explorer(Edge) ile denediğimde sonuç aynı maalesef ki. Gpu/donanım hızlandırmayı kapatsam da değişen bir durum olmadı. Bunu sadece video izlerken yapıyor. diğer kullanım senaryolarında benzer durum yok.

Sizce bu durum geçmezse garantiye yollamalı mıyım?

Bu monitörle değil de sanki yazılımla alakalı bir durum. Çünkü burada bozulan monitör değil de görüntünün kendisiyle alakalı gibi. Hiç NVIDIA veya AMD görüntü ayarlarından renklere müdahalede bulundun mu? Monitör bozuk olsa her şeyde bunu yaşardın.

En iyisi laptopa temiz bir format atayım ben. Ondan sonra ayarlara baka baka devam edeyim. Teşekkür ederim cevapladığınız için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı