DP kablosu ile bagliyim, HDMI nerde bilmiyorum. Bu sorun neyden kaynakli ve neden oluyor? Genelde uzun sure vakit gecirdikten sonra boyle oldugunu goruyorum.Farklı bir kablo ya da görüntüleme aygıtı ile tekrar dener misiniz?
Monitöründen kaynaklıdır. Girişle alakası yok.DP kablosu ile bagliyim, HDMI nerde bilmiyorum. Bu sorun neyden kaynakli ve neden oluyor? Genelde uzun sure vakit gecirdikten sonra boyle oldugunu goruyorum.
Ne diye geciyor, cozumu yok mu?Monitöründen kaynaklıdır. Girişle alakası yok.
Monitor Dell G2723H. Uzun sureli kullanimlarda sicakligi yuksek oluyor, elle dokununca hissedebiliyorum derecesi kactir bilmem ama. 280 HZ overclock ediliyor ama 240'da kullaniyorum. Hep olmuyor bu olay, sikinti cikartir mi?Işımadır büyük ihtimal hocam normaldir. Monitör daha hızlı tepki vermek için voltaj veriyor ama pikseller bu hıza yetişemediği için akada yeşil parlaklık veriyor.
Çözümü yenileme hızını düşürmek ya da MPRT açmak.
Monitor Dell G2723H. Uzun sureli kullanimlarda sicakligi yuksek oluyor, elle dokununca hissedebiliyorum derecesi kactir bilmem ama. 280 Hz overclock ediliyor ama 240'da kullanıyorum. Hep olmuyor bu olay, sıkıntı cikartir mi?
Overclock zaten kapalı, 240’da kullanıyorum. O zaman bu şekilde devam edeyim bi sorun olmaz sanırım.Bende MSI MAG 256F model monitörüm var aynı yeşil ışıma sorunu yaşıyorum, çözüm ise yenileme hızını normal seviyede tutuyorum ya da bazen hızlı, çok hızlı yaparsam bariz gözüküyor. Sıcaklık sorununa gelirsek eğer uzun vadede uzun saatlerde oynuyorsan sağlık amaçlı Overclock'u çok fazla aktif etmeni önermem.
Overclock zaten kapalı, 240'da kullanıyorum. O zaman bu şekilde devam edeyim bir sorun olmaz sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.