Monitörden No VGA Signal hatası

AriesXLR

Decapat
Merhabalar. Yeni almış olduğum ve yaklaşık bir haftadır kullanmakta olduğum sistemi yeniden başlattıklan sonra ekrana görüntü gelmedi. Ne olduğunu anlamadım ilk başta reset attım vs. Ama hiçbir şey olmadı. Sonradan fark ettim ki klavye ve farenin ışığı da gelmiyor ve RAM'in ışığı da benim ayarladığım gibi yanmıyor. Onboard üzerinden görüntü almaya çalışsam da aynı hatayla karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Yeni almış olduğum ve yaklaşık bir haftadır kullanmakta olduğum sistemi yeniden başlattıklan sonra ekrana görüntü gelmedi. Ne olduğunu anlamadım ilk başta reset attım vs. Ama hiçbir şey olmadı. Sonradan fark ettim ki klavye ve farenin ışığı da gelmiyor ve RAM'in ışığı da benim ayarladığım gibi yanmıyor. Onboard üzerinden görüntü almaya çalışsam da aynı hatayla karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor?
Bu konu genellikle BIOS sıfırlaması ile %95 oranında çözülüyor.

Başıma geldi. Kalitesiz VGA kablosu kırılmaya ve ucundaki pinlerin eğilmesine olanak sağlıyor.

BIOS sıfırlaması gerçekten her şeyi çözüyor... Ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sıfırladım çözüldü çok teşekkür ederim. Burdan yapacak arkadaşlara bir uyarı lütfen sıfırlarken bios pilini çıkardıktan sonra biraz bekleyin veya +- kutuplarını bir iletken arayıcılığıyla birleştirin . İlk başta çıkarıp hemen taktım olmadı 🙃

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı