CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #11 Yok bulaşmaz.
kayropractic Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 7 Ocak 2022 #12 Renat 666 dedi: Mnütorden virüs bulaşır mı? Kardeşimin PC'ye bağlayacağım benim PC virüslü de Genişletmek için tıkla... Kanka öyle bir şey yapacaksan özelden ben sana virüs linki atayım at flaşına tak kardeşin 2 güne bırakır PC'yi. D
Renat 666 dedi: Mnütorden virüs bulaşır mı? Kardeşimin PC'ye bağlayacağım benim PC virüslü de Genişletmek için tıkla... Kanka öyle bir şey yapacaksan özelden ben sana virüs linki atayım at flaşına tak kardeşin 2 güne bırakır PC'yi. D
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 7 Ocak 2022 #13 Mnütor ne demek bu arada? Sormayı unutmuşum.
kayropractic Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 7 Ocak 2022 #14 kullanıcı23 dedi: Mnütor ne demek bu arada? Sormayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Ne yapsın bilmiyor arkadaş acemi hacker filmleri izlemiş olsun öğrenecek ve sen ciddi misin?
kullanıcı23 dedi: Mnütor ne demek bu arada? Sormayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Ne yapsın bilmiyor arkadaş acemi hacker filmleri izlemiş olsun öğrenecek ve sen ciddi misin?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.883 Çözümler 244 7 Ocak 2022 #15 Monitörden Venom çıkıyor ona göre. (!)
kayropractic Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 7 Ocak 2022 #16 ReloadingData dedi: Monitörden Venom çıkıyor ona göre. (!) Genişletmek için tıkla... +
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 7 Ocak 2022 #17 kayropractic dedi: Ne yapsın bilmiyor arkadaş acemi hacker filmleri izlemiş olsun öğrenecek ve sen ciddi misin? Genişletmek için tıkla... Ben ciddi değilim. Konuyu açan arkadaşın bizlerle şakalaştığını düşünüyorum.
kayropractic dedi: Ne yapsın bilmiyor arkadaş acemi hacker filmleri izlemiş olsun öğrenecek ve sen ciddi misin? Genişletmek için tıkla... Ben ciddi değilim. Konuyu açan arkadaşın bizlerle şakalaştığını düşünüyorum.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2022 #18 Bilmemekte ayıplanacak bir durum yok niye bu kadar dalga konusu yaptınız ki? Hayır hiçbir sıkıntı olmaz.
Bilmemekte ayıplanacak bir durum yok niye bu kadar dalga konusu yaptınız ki? Hayır hiçbir sıkıntı olmaz.
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 7 Ocak 2022 #19 orpheus2690 dedi: Bilmemekte ayıplanacak bir durum yok niye bu kadar dalga konusu yaptınız ki? Hayır hiçbir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşın bizlerle şakalaştığını düşünerek böyle yazdım. Eğer ciddiyse özür dilerim valla. Amacım ayıplamak değildi
orpheus2690 dedi: Bilmemekte ayıplanacak bir durum yok niye bu kadar dalga konusu yaptınız ki? Hayır hiçbir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşın bizlerle şakalaştığını düşünerek böyle yazdım. Eğer ciddiyse özür dilerim valla. Amacım ayıplamak değildi
kayropractic Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 7 Ocak 2022 #20 orpheus2690 dedi: Bilmemekte ayıplanacak bir durum yok niye bu kadar dalga konusu yaptınız ki? Hayır hiçbir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilader adam sonuna ! koymuş şaka diye gerek yok olay çıkarmaya devir 2020 sen diyon anlamaz sanmam yani
orpheus2690 dedi: Bilmemekte ayıplanacak bir durum yok niye bu kadar dalga konusu yaptınız ki? Hayır hiçbir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilader adam sonuna ! koymuş şaka diye gerek yok olay çıkarmaya devir 2020 sen diyon anlamaz sanmam yani