Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 30 Ağustos 2021 #11 Nereden girdi girmesi bu kadar kolaysa çıkması da kolay olur monitörü kapat ışıktan uzak dursun, telefonun ile girdiği yerden ışık ver. Tek umudun kendi kendine ışığa gelip çıkması veya ölüp çürümesini beklemen.
Nereden girdi girmesi bu kadar kolaysa çıkması da kolay olur monitörü kapat ışıktan uzak dursun, telefonun ile girdiği yerden ışık ver. Tek umudun kendi kendine ışığa gelip çıkması veya ölüp çürümesini beklemen.
A AliS36 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #12 Hocam en iyisi ölmesini beklemek sanırım. Ölürse aşağı düşer gözümde görmez. Garantisi var bişey olursa teşekkürler herkese.
Hocam en iyisi ölmesini beklemek sanırım. Ölürse aşağı düşer gözümde görmez. Garantisi var bişey olursa teşekkürler herkese.
jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 27 Mart 2024 #13 @AliS36 merhaba böcek kayboldu mu naptınız?
mrbread Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #14 Çıkarmak için monitörü (olmazsa tamirciye götür) sökte oraya nasıl girdi?
A AliS36 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #15 jaraiyas dedi: @AliS36 merhaba böcek kayboldu mu naptınız? Genişletmek için tıkla... Merhaba hiçbir şey yapmadım ve kayboldu. Ya öldü aşağı düştü ya da kendisi çıktı bir şekilde.
jaraiyas dedi: @AliS36 merhaba böcek kayboldu mu naptınız? Genişletmek için tıkla... Merhaba hiçbir şey yapmadım ve kayboldu. Ya öldü aşağı düştü ya da kendisi çıktı bir şekilde.
jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 27 Mart 2024 #16 AliS36 dedi: Merhaba hiçbir şey yapmadım ve kayboldu. Ya öldü aşağı düştü ya da kendisi çıktı bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede kayboldu acaba aynı monitör aynı durumu yaşıyorum. Son düzenleme: 27 Mart 2024
AliS36 dedi: Merhaba hiçbir şey yapmadım ve kayboldu. Ya öldü aşağı düştü ya da kendisi çıktı bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede kayboldu acaba aynı monitör aynı durumu yaşıyorum.
A AliS36 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #17 jaraiyas dedi: Ne kadar sürede kayboldu acaba aynı monitör aynı durumu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... 2 gün içinde kayboldu.
jaraiyas dedi: Ne kadar sürede kayboldu acaba aynı monitör aynı durumu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... 2 gün içinde kayboldu.
jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 27 Mart 2024 #18 AliS36 dedi: 2 gün içinde kayboldu. Genişletmek için tıkla... Duruma göre servise göndereceğim garantisi devam ediyor.
AliS36 dedi: 2 gün içinde kayboldu. Genişletmek için tıkla... Duruma göre servise göndereceğim garantisi devam ediyor.