Monitöre darbe

Arkadaşlar monitörüme darbe aldım, şaplak gibi düşünün, şu an hiçbir şey yok. Çok korkuyorum. Ne olabilir?
Küçük bir biçimde renk bozukluğu yoksa sıkıntı olmaz. Eğer renk bozukluğu varsa o küçük delik git gide büyüyor ve tüm monitöre yayılıyor. Bu dediğim olay yoksa sıkıntı yok demektir.

Görüntü atabilir misiniz?

A0 Türkçe? Monitörünüze mi vurdunuz? E şu an sorun yok diyorsunuz aynı zamanda da sorun ne diyorsunuz. Bu ne biçim bir şey.

-1 Türkçe. Arkadaşı uyaracağınıza kendi yazım yanlışınızı düzeltin. Cümleye "E" ile başlanmaz. Noktalama işaretlerini doğru yerlerde kullanın.
Arkadaşlar monitörüme darbe aldım, şaplak gibi düşünün, şu an hiçbir şey yok. Çok korkuyorum. Ne olabilir?
Hocam bir süre sonra ölü piksel görebilirsiniz. Fakat görmezseniz. Hiçbir sıkıntı yok demektir.

Heyecanımdan dolayı yazım yanlışı yapmış olabilirim kusuruma bakmayın hemen atıyorum fotoğrafları.
Attım.

Dosya Ekleri

• 20210406_201244.jpg
    20210406_201244.jpg
    157,2 KB · Görüntüleme: 135
  • 20210406_201117.jpg
    20210406_201117.jpg
    137 KB · Görüntüleme: 140
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı