Hayır.Merhaba öncelikle ben geçen bir overclock yapayım dedim en fazla 67 Hz oldu. Monitörümün 75 Hz kaldıracağını sanıyordum. Acaba böyle bir monitör özelliği falan var mı kapatılıcak? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yapma daha fazlasını. Bozulur.Merhaba öncelikle ben geçen bir overclock yapayım dedim en fazla 67 Hz oldu. Monitörümün 75 Hz kaldıracağını sanıyordum. Acaba böyle bir monitör özelliği falan var mı kapatılıcak? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba öncelikle ben geçen bir overclock yapayım dedim en fazla 67 Hz oldu. Monitörümün 75 Hz kaldıracağını sanıyordum. Acaba böyle bir monitör özelliği falan var mı kapatılıcak? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende bir kez denemiştim ekrana bişey olmaya başlamıştı ve direk yeniden başlatıp eski haline döndürdüm.Hayır.
Yanmaz. Daha fazla olmuyorsa monitörun sınırı budur. Benim bir monitörüm 82 Hz gördü diğeri ise 66 Hz gördü. Değişiyor şans işi.Sorununuzu tam anlamadım ama monitöre OC yapmayın yanma olasılığı var.
+Şimdi anladım öyle bir özellik yok eski haline bir an önce dönün.
Yanmaz. Daha fazla olmuyorsa monitörun sınırı budur. Benim bir monitörüm 82 Hz gördü diğeri ise 66 Hz gördü. Değişiyor şans işi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.