Monitöre geç sinyal geliyor

164679

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda bütün parçaları değiştirdim sıfır bir şekilde sadece ekran kartı ve PSU değişmedi. Parçalar değişmeden önce de aynı sorunum vardı, parçalar değiştikten sonra da aynı şekilde güç tuşuna basıyorum fanlarım olsun her şey tamam ekrana görüntü geldiğinde Windows gelmiş oluyor yani BIOS'a girme şansım kalmıyor. Full yükte olsun başka bir durumda olsun hiçbir sıkıntısı yok kabloları değiştirmeyi denedim ekran kartı başka çıkışı denedim başka monitör denedim PSU veya ekran kartı bozuk olmalı anladığım kadarıyla. Görev yöneticisi> başlangıçta BIOS zamanım 13.1 sn olarak görünüyor.

@Recep Baltaş

Sistemin kurulu olduğu diski çıkarın, sistemi o şekilde açıp BIOS'a girin, Fastboot'u kapatın, sonra sistemi kapatıp diski geri takın.

Deneyeceğim teşekkürler.

Sistemin kurulu olduğu diski çıkarın, sistemi o şekilde açıp BIOS'a girin, Fastboot'u kapatın, sonra sistemi kapatıp diski geri takın.

Kapalıymış ayar zaten.

Son düzenleme:
Peki görüntü gelmemesine rağmen sistem açılırken sürekli Delete'ye bastığınızda yine Windows mu açılıyor yoksa siyah ekranda mı kalıyor.

PC'yi acip direkt BIOS tusu spamladigimda siyah ekranda kalıyor res atmadan acilmiyor. PC acilir gibi yapinca BIOS tusu basip anca o sekilde girebiliyorum BIOS'a.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…