SupervisorAnadolu Picopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 21 Temmuz 2022 #1 Monitör ASUS VG248QG Merhaba monitörün paneline küçük bir böcek girmiş nasıl çıkarabilirim monitörü kapalı tutuyorum belki kendi çıkar gider diye ama bir öneriniz var mı?
Merhaba monitörün paneline küçük bir böcek girmiş nasıl çıkarabilirim monitörü kapalı tutuyorum belki kendi çıkar gider diye ama bir öneriniz var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.928 Çözümler 245 21 Temmuz 2022 #2 SupervisorAnadolu dedi: Merhaba monitörün paneline küçük bir böcek girmiş nasıl çıkarabilirim monitörü kapalı tutuyorum belki kendi çıkar gider diye ama bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yürüyebiliyorsa zamanla bir boşluk bulup çıkar bence. Öldürmeyin yoksa yapışır kalır.
SupervisorAnadolu dedi: Merhaba monitörün paneline küçük bir böcek girmiş nasıl çıkarabilirim monitörü kapalı tutuyorum belki kendi çıkar gider diye ama bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yürüyebiliyorsa zamanla bir boşluk bulup çıkar bence. Öldürmeyin yoksa yapışır kalır.
Timur Özcan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 1.116 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS Prime A320M-K İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 RAM: GSkill Ripjawvs 8GB 3600 MHz x2 ROM 1 (C:): SanDisk SSD Plus 240GB (SSD) ROM 2 (D:): Toshiba DT01ACA100 1TB (HDD) Ekran Kartı: XFX RX 6600XT SWIFT 210 8GB Kasa: Power Boost VK-G3621C PSU: Corsair CV550 550W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2022 #3 SupervisorAnadolu dedi: Merhaba monitörün paneline küçük bir böcek girmiş nasıl çıkarabilirim monitörü kapalı tutuyorum belki kendi çıkar gider diye ama bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube epilepsi test yaz, onu aç. Belki anı ışık değişimlerinden korkup ölür.
SupervisorAnadolu dedi: Merhaba monitörün paneline küçük bir böcek girmiş nasıl çıkarabilirim monitörü kapalı tutuyorum belki kendi çıkar gider diye ama bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube epilepsi test yaz, onu aç. Belki anı ışık değişimlerinden korkup ölür.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.188 Çözümler 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 21 Temmuz 2022 #4 Timur Özcan dedi: YouTube epilepsi test yaz, onu aç. Belki anı ışık değişimlerinden korkup ölür. Genişletmek için tıkla... Tiktok daha çok işe yarayabilir. SupervisorAnadolu dedi: Merhaba monitörün paneline küçük bir böcek girmiş nasıl çıkarabilirim monitörü kapalı tutuyorum belki kendi çıkar gider diye ama bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bir fotoğraf atar mısın, paneller birbirine yapıştırılıyor - girememesi gerek normalde.
Timur Özcan dedi: YouTube epilepsi test yaz, onu aç. Belki anı ışık değişimlerinden korkup ölür. Genişletmek için tıkla... Tiktok daha çok işe yarayabilir. SupervisorAnadolu dedi: Merhaba monitörün paneline küçük bir böcek girmiş nasıl çıkarabilirim monitörü kapalı tutuyorum belki kendi çıkar gider diye ama bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bir fotoğraf atar mısın, paneller birbirine yapıştırılıyor - girememesi gerek normalde.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 21 Temmuz 2022 #5 Daha büyük bir böcek fotoğrafı aç, belki korkar . Girdiği gibi çıkmasını bilir, yani umarım yolunu tekrar bulur.
Daha büyük bir böcek fotoğrafı aç, belki korkar . Girdiği gibi çıkmasını bilir, yani umarım yolunu tekrar bulur.
SupervisorAnadolu Picopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 22 Temmuz 2022 #6 Çıkmış gitmiş galiba görünmüyor ortalıkta.