Çözüldü Monitöre görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xzzeon

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7 4700HQ
GT 750M
12 GB Ram
Eski monitörümü satmak için fotoğraflarını çekecektim. Monitörü taktıktan sonra çözünürlüğün ekrana tam oturmadığını gördüm yanlarda siyahlıklar vardı. AMD Catalyst'i açtım ve kurcalamaya başladım. Yanlışlıkla ekran kısmından "ekranı değiştir" tuşuna bastım ve monitore hiç görüntü gelmemeye başladı. Kullandığım monitörü taktım ama yine durum aynı. Windows başlatılıyor geldikten sonra ekran gidiyor. Düzeltmenin bir yolu var mı?

Çözüm
Bilgisayar açılınca şifren varsa gir, enter, açılış programlarını bekle artık ne kadarsa - mesela bir 15 saniye, sonra Win + P yap 2 kere.
Olmazsa Win + Shift + Ctrl + B ile resetleyebiliyordun ekran kartı sürücüsünü.
Bilgisayar açılınca şifren varsa gir, enter, açılış programlarını bekle artık ne kadarsa - mesela bir 15 saniye, sonra Win + P yap 2 kere.
Olmazsa Win + Shift + Ctrl + B ile resetleyebiliyordun ekran kartı sürücüsünü.

Çözüm
Siyah ekran ise ctrl alt ve delete tuşlarına basın ardından görev yöneticine basın ardından üsteki yerden dosya seçeneğine basıp yeni görev çalıştıra tıklayın ve explorer.exe yazın masaüstünün gelmesi lazım.

Ekran Geldi Çok Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…