Monitöre görüntü gelmiyor

Ekran kartında sorun olabilir mi mantıken?

Olabilir. Belki alakası yok ama oyunlarda falan Coil whine de yapıyor kart yani bilmiyorum sorun onda da olabilir. Ya da ekran kartı girisinin oldugu yerde temassızlık da olabilir mi?

Hayır açınca fanların sesini falan her şeyi duyuyorum bir türlü çözemedim neden kaynaklı olduğunu
Bu işin ucu açık olabilir işlemci, anakart, ekran kartı veya ram gibi. Ama genelde ekran kartından yapıyor bu işi, işlemci en son genelde arızalanmaz. Bizde de bir tane 1080 ti vardı aynı şekilde görüntü gelmiyordu ekrana. Ekran kartı yanmış yeni bir ekran kartı alınca düzeldi mesela.

Olabilir. Belki alakası yok ama oyunlarda falan Coil whine de yapıyor kart yani bilmiyorum sorun onda da olabilir. Ya da ekran kartı girisinin oldugu yerde temassızlık da olabilir mi?
Olabilir. masaüstü hiç kullanmadığım için detaylara giremeyeceğim ancak kontrol etmekte fayda var.

Hocam ekran kartını yandıracak bir şey yapılmadı ki ekran kartı yanda mantıken hiç görüntü gelmemesi lazım bunu sürekli yapıyor ama arada bir yapıyor bayağı bir kurcalayınca düzeliyor bunun icin dedim ya tamirciye götürdüm PSU yanmış dedi değiştirdim ama halen aynı. Ekran kartından bende şüpheleniyorum ama bilemiyorum artık

Psu değildir zaten enerji veriyorsa sıkıntı yok psu olsa hiç enerji vermezdi başta bende açılmıyor diye anladım tamircini değiştir bence. Bunun dışında neyi kurcalayınca düzeliyor tam olarak ne yapınca düzeliyor yani bilgi edinmek açısından faydalı olur.

Bazen dönüştürücüyü falan kurcalayınca düzeliyor bazen fişini çek tak yapıyorum öyle düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…