Merhaba. Son elektrik kesintilerinden dolayı monitörümde arızalar oluşmaya başladı. Bu yazıyı yazmamdan önce 2-3 kere elektrik gidip geldi ve 2-3 keredir bu anlattığım sorunu yaşıyorum. En son elektrik gidip geldiğinde monitöre sanki hiç güç gitmiyor gibiydi. Güç kablosu takılı fakat monitörde hiçbir ışık veya güç gittiğine dair bir belirti yoktu. Prizi takıp çıkarttığımda ise yine herhangi bir belirti veriyor. Ne ASUS yazısı geliyor ne de sağ altta turuncu ışık yanıyor. 2-3 keredir bu şekilde. Prizden çıkarttığında güç kablosunu ve tekrardan taktığımda da aynı problem devam ediyor. Ne zaman ki güç kablosunu monitörden ayırdığımda ve prizden komple söküp 2-3 saat beklediğimde o zaman düzeliyor. İlk olarak monitörün arka güç girişini takıyorum sonrasında da prize takıyorum. Prize taktığımda ASUS ekranı geliyor ve turuncu ışık yanıyor. Bilgisayarı açtığımda ışık maviye dönüyor ve eskiden kullandığım gibi hiçbir problem yaşamadan kullanmaya devam ediyorum. Ne zaman ki elektrik gidip gelir veya monitörü prizden çekmek zorunda kalırım, bu sorunla yüzleşiyorum. Sebebi nedir acaba, neden bunu yaşıyorum? Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: