M Mfyilmaz Picopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Monitör dün sorunsuz şekilde çalışıyordu. Bu sabah açtığımda ne görüntü geliyor, ne de ışığı yanıyor. Sizce neden olabilir? Prizde sıkıntı yok. Ya monitörde ya da kabloda olduğunu düşünüyorum.
Monitör dün sorunsuz şekilde çalışıyordu. Bu sabah açtığımda ne görüntü geliyor, ne de ışığı yanıyor. Sizce neden olabilir? Prizde sıkıntı yok. Ya monitörde ya da kabloda olduğunu düşünüyorum.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 25 Aralık 2020 #2 Farklı kablo ile deneme şansınız varsa öyle deneyin. Eğer olmazsa gece elektrik dalgalanması falan olmuşsa yanmışta olabilir başıma gelmişti çünkü.
Farklı kablo ile deneme şansınız varsa öyle deneyin. Eğer olmazsa gece elektrik dalgalanması falan olmuşsa yanmışta olabilir başıma gelmişti çünkü.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #3 Hocam, ilk olarak farklı bir güç kablosu ile deneyin. Bazen temazsızlık yapabiliyor. Yedek kablo yoksa, kasanın kablosu ile deneyebilirsiniz.
Hocam, ilk olarak farklı bir güç kablosu ile deneyin. Bazen temazsızlık yapabiliyor. Yedek kablo yoksa, kasanın kablosu ile deneyebilirsiniz.
M Mfyilmaz Picopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #4 Mike_Wazowski dedi: Farklı kablo ile deneme şansınız varsa öyle deneyin. Eğer olmazsa gece elektrik dalgalanması falan olmuşsa yanmışta olabilir başıma gelmişti çünkü. Genişletmek için tıkla... Farklı kablo yok ama kendi kendine düzeldi şuan anlamadım normal bir şekilde kullanıyorum
Mike_Wazowski dedi: Farklı kablo ile deneme şansınız varsa öyle deneyin. Eğer olmazsa gece elektrik dalgalanması falan olmuşsa yanmışta olabilir başıma gelmişti çünkü. Genişletmek için tıkla... Farklı kablo yok ama kendi kendine düzeldi şuan anlamadım normal bir şekilde kullanıyorum