Monitöre Japon yapıştırıcısı döküldü

Merhaba.
Benim Lenovo 271AP7 AiO bilgisayarım var da ekrana ufak ufak sıçramış. Sizin dediginizi yaparsam ekrana zarar vermeden çıkarır mı?
karbonat döküp margarinle ovalamayı deneyin çok akıtmadan

Karbonatla margarini nasıl yapacağım. Bir de çıkarır mı sana zahmet senide yordum kusuruma bakma.
Japon yapıştırıcısı karbonat ile kolayca temizlenebilir. Bunun için yüzeye önce karbonat döküp margarinle ovalamanız gerekli.

Japon yapıştırıcısı karbonat ile kolayca temizlenebilir. bunun için yüzeye önce karbonat döküp margarinle ovalamanız gerekli.

Hanımefendi sordum dedi çıkartır zarar vermez siz ne düşüniyorsunuz

Efendim bilgisayarıma AC 68i kullandım süper temizledi sıfır gibi oldu bana yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hanımefendi sordum dedi çıkartır zarar vermez siz ne düşüniyorsunuz

Efendim bilgisayarıma AC 68i kullandım süper temizledi sıfır gibi oldu bana yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim.
Görmemişim hocam. Foruma pek bakmıyorum. Ben aseton ile temizledim bayağı. Sağ altta ufak bir çizik kaldı o kadar. Pikselleri öldürmeden halledebildiğime şükrediyorum. Kasaya ya daklavyeye gelenler benim için büyük bir sorun teşkil etmiyorlar. O yüzden bilemiyorum. Sizin adınıza sevindim.

https://www.hepsiburada.com/xiyu-sh...rt-disindan-p-HBCV00005O06TQ?magaza=xiyushop& bunu kullan ekrandaki bütün çizik çatlakları götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…