Monitöre O.C yapmak zararlı mı?

extrembars

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. 144 Hz 1ms bir monitöre sahibim. İnternette bazı videolara denk geldim, monitörün Hz'sini arttırıyorlardı, bu zararlı mıdır size danışmak istedim cevap veren herkese teşekkür ederim. Hz'sini arttıracaksam ne kadar arttırmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dene bazı monitörler 1Hz artıyor bazısı 10 görüntü gidip desteklenmiyor falan derse denediğinin bir tık altını yap.

Hocam sıkıntı oluşturabilir diye biliyorum zaten 3 5 HZ artırıyon çokda önemli bir şey değil.

Sıkıntı olma ihtimali her zaman var. Zararlı mı konusunda ise bence pek değil, sonuçta geri alınabiliyor ve kalıcı hasar bıraktığını görmedim. 5-10Hz arttırın diyebilirim veya gittiği yere kadar.

Şunu da izleyip yapın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerek yok kalsın böyle.

Aşırı gereksiz zaten 144HZ bir monitöre sahipsiniz 240 yapmayacaksanız gerek yok. Zaten 240 yapamayacağınız için hiç yapmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…