Monitöre OC Sonrası 'Input Not Supported' Hatası

yessir123

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Technopat'da bulunan bir rehber aracılığı ile monitörüme aşırtma uyguladım yani 60Hz olan monitorumu 70Hz yapmaya çalıştım bilgisayarı yeniden başlattığımda "Input Not Supported" hatasını aldım, sizce nasıl bu hatayı çözebilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli mod ile windows'a giriş yapın. Ordan eski ayarlara dönün.
Cevabınız için teşekkürler sonucu bildiririm.
Dediğiniz gibi güvenli modda başlattım ama görüntü şeçeneklerinde 1024x768 ve 800x600 seçenekleri vardı.Gelişmiş görüntü ayarlarında sadece 64hz vardı geri 60hz nasıl dönebilirim ?

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkürler sonucu bildiririm.
Dediğiniz gibi güvenli modda başlattım ama görüntü şeçeneklerinde 1024x768 ve 800x600 seçenekleri vardı.Gelişmiş görüntü ayarlarında sadece 64hz vardı geri 60hz nasıl dönebilirim ?
Fark etmez. Herhangi bir ayar seçiniz. Sorun inşallah düzelecektir.

Fark etmez. Herhangi bir ayar seçiniz. Sorun inşallah düzelecektir.
Herhalde anlamadınız :) 1920x1080 yapmak istiyorum sadece iki seçenek var 1024x768 ve 800x600 ve bu normal bişey değil ve 60hz monitörümde sadece 64hz seçeneği var eski haline nasıl getirebilirim bilen kimse yokmu :)
Bilgisayarı güvenli modda başlatmadığım sürece bilgisayar hiçbir zaman açılmıyor.
Konu kapanabilir CRU programı ile problemi çözdüm ama güvenli modda başlatma fikrini vermeseydiniz yapamazdım teşekkür ederüm sizede.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı