serhathakanşahin Picopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 43 15 Ekim 2020 #1 Fakat NVIDIA'da ekran çözünürlüğü kısmı falan yok.
WoLeRm Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2020 #2 Tavsiye etmiyorum. Monitörün ömrünü kısaltırsın. Şu an kaç Hz'de kullanıyorsun.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.989 Çözümler 12 Yer Bursa 15 Ekim 2020 #3 Monitör Overclock Rehberi | Samsung LC27F391 Monitörü 73 Hz Hıza Çıkardık! Bu rehberimiz yardımıyla monitörünüzü overclock ederek 60 Hz ekran yenileme hızının üstüne çıkabilirsiniz! Günümüzde oyun monitörlerindeki en önemli www.technopat.net
Monitör Overclock Rehberi | Samsung LC27F391 Monitörü 73 Hz Hıza Çıkardık! Bu rehberimiz yardımıyla monitörünüzü overclock ederek 60 Hz ekran yenileme hızının üstüne çıkabilirsiniz! Günümüzde oyun monitörlerindeki en önemli www.technopat.net
serhathakanşahin Picopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 43 15 Ekim 2020 #4 WoLeRm dedi: Tavsiye etmiyorum. Monitörün ömrünü kısaltırsın. Şu an kaç Hz'de kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... 60 hz
WoLeRm dedi: Tavsiye etmiyorum. Monitörün ömrünü kısaltırsın. Şu an kaç Hz'de kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... 60 hz
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #5 serhathakanşahin dedi: Fakat NVIDIA'da ekran çözünürlüğü kısmı falan yok. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorsunuz sanırım. Laptoplar için Intel'in kendi uygulamasından yapılıyor.
serhathakanşahin dedi: Fakat NVIDIA'da ekran çözünürlüğü kısmı falan yok. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorsunuz sanırım. Laptoplar için Intel'in kendi uygulamasından yapılıyor.
serhathakanşahin Picopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 43 15 Ekim 2020 #6 Ana soruma cevap alamadım. lkm13_688 dedi: Laptop kullanıyorsunuz sanırım. Laptoplar için Intel'in kendi uygulamasından yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben AMD kullanıyorum.
Ana soruma cevap alamadım. lkm13_688 dedi: Laptop kullanıyorsunuz sanırım. Laptoplar için Intel'in kendi uygulamasından yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben AMD kullanıyorum.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 15 Ekim 2020 #7 Sürprizbozan: Nvidia özel çözünürlük oluşturma Nvidia Denetim Masasına girin ve ardından sol kısımdaki ''Çözünürlük değiştirme'' yazısına tıklayın. Önünüze çıkan sayfadan ''Özelleştir'' butonuna basın. Tekrardan önünüze çıkan sayfadan ''Özel Çözünürlük Oluştur...'' butonuna basın. İşaretlediğim kısıma istediğiniz değeri girerek Hertz değerini ayarlayabilirsiniz.
Sürprizbozan: Nvidia özel çözünürlük oluşturma Nvidia Denetim Masasına girin ve ardından sol kısımdaki ''Çözünürlük değiştirme'' yazısına tıklayın. Önünüze çıkan sayfadan ''Özelleştir'' butonuna basın. Tekrardan önünüze çıkan sayfadan ''Özel Çözünürlük Oluştur...'' butonuna basın. İşaretlediğim kısıma istediğiniz değeri girerek Hertz değerini ayarlayabilirsiniz.
WoLeRm Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2020 #8 serhathakanşahin dedi: Ana soruma cevap alamadım. Ben AMD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yeterli bilgi verseniz mesela 60Hz olan bir şeyin 144Hz olmasını beklemeyin. En fazla 75Hz olur.
serhathakanşahin dedi: Ana soruma cevap alamadım. Ben AMD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yeterli bilgi verseniz mesela 60Hz olan bir şeyin 144Hz olmasını beklemeyin. En fazla 75Hz olur.
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #9 serhathakanşahin dedi: Ana soruma cevap alamadım. Ben AMD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorsanız NVIDIA'nın denetim masasından ayarlayamazsın zaten. AMD varsa AMD'nin uygulamasından yap.
serhathakanşahin dedi: Ana soruma cevap alamadım. Ben AMD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorsanız NVIDIA'nın denetim masasından ayarlayamazsın zaten. AMD varsa AMD'nin uygulamasından yap.
serhathakanşahin Picopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 43 15 Ekim 2020 #10 KuoNN dedi: Sürprizbozan: Nvidia özel çözünürlük oluşturma NVIDIA denetim masasına girin ve ardından sol kısımdaki "çözünürlük değiştirme" yazısına tıklayın. Eki Görüntüle 702655 Önünüze çıkan sayfadan "özelleştir" butonuna basın. Eki Görüntüle 702657 Tekrardan önünüze çıkan sayfadan "özel çözünürlük oluştur..." Butonuna basın. Eki Görüntüle 702658 Işaretlediğim kısma istediğiniz değeri girerek Hertz değerini ayarlayabilirsiniz. Eki Görüntüle 702659 Genişletmek için tıkla... İşte bende o kısım yok.
KuoNN dedi: Sürprizbozan: Nvidia özel çözünürlük oluşturma NVIDIA denetim masasına girin ve ardından sol kısımdaki "çözünürlük değiştirme" yazısına tıklayın. Eki Görüntüle 702655 Önünüze çıkan sayfadan "özelleştir" butonuna basın. Eki Görüntüle 702657 Tekrardan önünüze çıkan sayfadan "özel çözünürlük oluştur..." Butonuna basın. Eki Görüntüle 702658 Işaretlediğim kısma istediğiniz değeri girerek Hertz değerini ayarlayabilirsiniz. Eki Görüntüle 702659 Genişletmek için tıkla... İşte bende o kısım yok.