pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.989 Çözümler 12 Yer Bursa 15 Ekim 2020 #11 AMD kullanıyorum yazmışsınız, NVIDIA kısmı yok demişsiniz, laptop mu masaüstü mü belirtmemişsiniz? Böyle giderse sorunuza da yanıt alamazsınız.
AMD kullanıyorum yazmışsınız, NVIDIA kısmı yok demişsiniz, laptop mu masaüstü mü belirtmemişsiniz? Böyle giderse sorunuza da yanıt alamazsınız.
serhathakanşahin Picopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 43 15 Ekim 2020 #12 pilavyer dedi: AMD kullanıyorum yazmışsınız, NVIDIA kısmı yok demişsiniz, laptop mu masaüstü mü belirtmemişsiniz? Böyle giderse sorunuza da yanıt alamazsınız. Genişletmek için tıkla... laptop kullanıyorum ve nvidia denetim masasında bazı kısımlar yok Dosya Ekleri NVIDIA Denetim Masası 15.10.2020 14_28_18.png 26,9 KB · Görüntüleme: 44
pilavyer dedi: AMD kullanıyorum yazmışsınız, NVIDIA kısmı yok demişsiniz, laptop mu masaüstü mü belirtmemişsiniz? Böyle giderse sorunuza da yanıt alamazsınız. Genişletmek için tıkla... laptop kullanıyorum ve nvidia denetim masasında bazı kısımlar yok
WoLeRm Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2020 #13 serhathakanşahin dedi: Laptop kullanıyorum ve NVIDIA denetim masasında bazı kısımlar yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne, sürücüler güncel mi, kaç HZ istiyorsunuz. Yukarıdaki sorulara cevap verir misiniz?
serhathakanşahin dedi: Laptop kullanıyorum ve NVIDIA denetim masasında bazı kısımlar yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne, sürücüler güncel mi, kaç HZ istiyorsunuz. Yukarıdaki sorulara cevap verir misiniz?
serhathakanşahin Picopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 43 15 Ekim 2020 #14 WoLeRm dedi: Ekran kartınız ne, sürücüler güncel mi, kaç HZ istiyorsunuz. Yukarıdaki sorulara cevap verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Güncel 2 side ve 75 Hz istiyorum modelim HP 15-EC0003NT.
WoLeRm dedi: Ekran kartınız ne, sürücüler güncel mi, kaç HZ istiyorsunuz. Yukarıdaki sorulara cevap verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Güncel 2 side ve 75 Hz istiyorum modelim HP 15-EC0003NT.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.989 Çözümler 12 Yer Bursa 15 Ekim 2020 #15 Öncelikle laptop ekranına yapamazsınız. İkinci olarak laptoplarda görüntüyü harici ekran kartı değil, dahili ekran kartı verir. İşlemcin İntel ise İntel ayarlarından, AMD ise AMD ayarlarından yapmalısın.
Öncelikle laptop ekranına yapamazsınız. İkinci olarak laptoplarda görüntüyü harici ekran kartı değil, dahili ekran kartı verir. İşlemcin İntel ise İntel ayarlarından, AMD ise AMD ayarlarından yapmalısın.