AslanAkbey1905 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 45 10 Temmuz 2024 #1 Merhaba benim PS2'im var monitöre bağlamak istiyorum mümkün mü böyle bir şey? Monitörün arka tarafı fotoğrafta mevcut. Dosya Ekleri Screenshot_20240710-175201~2.png 402,3 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba benim PS2'im var monitöre bağlamak istiyorum mümkün mü böyle bir şey? Monitörün arka tarafı fotoğrafta mevcut.
BenEmgirr Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 HDMI girişi yok mu hocam veya displaylport eğer bunlar varsa bağlayabilirsiniz PlayStation kasa görevi görüyor.
HDMI girişi yok mu hocam veya displaylport eğer bunlar varsa bağlayabilirsiniz PlayStation kasa görevi görüyor.
AslanAkbey1905 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 45 10 Temmuz 2024 #3 BenEmgirr dedi: HDMI girişi yok mu hocam veya displaylport eğer bunlar varsa bağlayabilirsiniz PlayStation kasa görevi görüyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok televizyona bağlıyordum ama odama almak istiyorum o yüzden. Mavi giriş olan yer var.
BenEmgirr dedi: HDMI girişi yok mu hocam veya displaylport eğer bunlar varsa bağlayabilirsiniz PlayStation kasa görevi görüyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok televizyona bağlıyordum ama odama almak istiyorum o yüzden. Mavi giriş olan yer var.
BenEmgirr Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 AslanAkbey1905 dedi: Maalesef yok televizyona bağlıyordum ama odama almak istiyorum o yüzden. Mavi giriş olan yer var. Genişletmek için tıkla... dönüştürücü alabilirsiniz hocam
AslanAkbey1905 dedi: Maalesef yok televizyona bağlıyordum ama odama almak istiyorum o yüzden. Mavi giriş olan yer var. Genişletmek için tıkla... dönüştürücü alabilirsiniz hocam
AslanAkbey1905 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 45 10 Temmuz 2024 #5 BenEmgirr dedi: Dönüştürücü alabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece VGA dönüştürücüsü yeterli mi yoksa başka bir şeyde almam gerekiyor mu?
BenEmgirr dedi: Dönüştürücü alabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece VGA dönüştürücüsü yeterli mi yoksa başka bir şeyde almam gerekiyor mu?
BenEmgirr Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #6 AslanAkbey1905 dedi: Sadece VGA dönüştürücüsü yeterli mi yoksa başka bir şeyde almam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Playstationınızda HDMI veya DisplayPort girişi var mı?
AslanAkbey1905 dedi: Sadece VGA dönüştürücüsü yeterli mi yoksa başka bir şeyde almam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Playstationınızda HDMI veya DisplayPort girişi var mı?
AslanAkbey1905 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 45 10 Temmuz 2024 #7 BenEmgirr dedi: Playstationınızda HDMI veya DisplayPort girişi var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef.
BenEmgirr dedi: Playstationınızda HDMI veya DisplayPort girişi var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef.