Galip Efe Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 10 Şubat 2023 #1 Monitöre su döktüm. Ekranın içine girdi buharlaşmasını mı beklemeliyim başka yapılabilecek bir şey var mı? Başka sorunlara yol açar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2023
Monitöre su döktüm. Ekranın içine girdi buharlaşmasını mı beklemeliyim başka yapılabilecek bir şey var mı? Başka sorunlara yol açar mı?
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #2 Teknik servise götür onlar suyu çıkarsın yoksa oksitlenme yapar.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #3 Galip Efe dedi: Monitöre su döktüm. Ekranın içine girdi buharlaşmasını mı beklemeliyim başka yapılabilecek bir şey var mı? Başka sorunlara yol açar mı? Genişletmek için tıkla... 1 gün kalerifer yanında dursun, sakın açma.
Galip Efe dedi: Monitöre su döktüm. Ekranın içine girdi buharlaşmasını mı beklemeliyim başka yapılabilecek bir şey var mı? Başka sorunlara yol açar mı? Genişletmek için tıkla... 1 gün kalerifer yanında dursun, sakın açma.
Galip Efe Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 10 Şubat 2023 #4 arandur dedi: 1 gün kalerifer yanında dursun, sakın açma. Genişletmek için tıkla... Oksitlenme yapmaz mı diğer arkadaşın dediği gibi.
arandur dedi: 1 gün kalerifer yanında dursun, sakın açma. Genişletmek için tıkla... Oksitlenme yapmaz mı diğer arkadaşın dediği gibi.
evrenos.evrenos Centipat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Yer Çanakkale 10 Şubat 2023 #5 Ben olsam ters çevirir 1 hafta bekler sonra besmele çekip çalıştırırım.
Galip Efe Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 10 Şubat 2023 #6 evrenos.evrenos dedi: Ben olsam ters çevirir 1 hafta bekler sonra besmele çekip çalıştırırım. Genişletmek için tıkla... Şu an öyle yaptım bekliyorum
evrenos.evrenos dedi: Ben olsam ters çevirir 1 hafta bekler sonra besmele çekip çalıştırırım. Genişletmek için tıkla... Şu an öyle yaptım bekliyorum
Machvins Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #7 Galip Efe dedi: Monitöre su döktüm. Ekranın içine girdi buharlaşmasını mı beklemeliyim başka yapılabilecek bir şey var mı? Başka sorunlara yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde elektrik verme teknik servis ile irtibata geç durumu anlat. İçerisinde ki anakartı ıvırı zıvırı panelini kontrol ederler ona göre geri dönüş yaparlar sana.
Galip Efe dedi: Monitöre su döktüm. Ekranın içine girdi buharlaşmasını mı beklemeliyim başka yapılabilecek bir şey var mı? Başka sorunlara yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde elektrik verme teknik servis ile irtibata geç durumu anlat. İçerisinde ki anakartı ıvırı zıvırı panelini kontrol ederler ona göre geri dönüş yaparlar sana.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2023 #8 Pirince yatırabilirsin. Ben olsam garantiye veya tamire gönderirdim. İçini açıp kuruturlardı.
S skyfalton31 Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 243 10 Şubat 2023 #9 Galip Efe dedi: Monitöre su döktüm. Ekranın içine girdi buharlaşmasını mı beklemeliyim başka yapılabilecek bir şey var mı? Başka sorunlara yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Kanka kurutma makinesi tut.
Galip Efe dedi: Monitöre su döktüm. Ekranın içine girdi buharlaşmasını mı beklemeliyim başka yapılabilecek bir şey var mı? Başka sorunlara yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Kanka kurutma makinesi tut.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #10 evrenos.evrenos dedi: Ben olsam ters çevirir 1 hafta bekler sonra besmele çekip çalıştırırım. Genişletmek için tıkla... Niyet ettim kazaların ve belaların yaşanmaması ve yaşananların çalışması için. Not: Espri amaçlıdır siyasete çekmeyiniz.
evrenos.evrenos dedi: Ben olsam ters çevirir 1 hafta bekler sonra besmele çekip çalıştırırım. Genişletmek için tıkla... Niyet ettim kazaların ve belaların yaşanmaması ve yaşananların çalışması için. Not: Espri amaçlıdır siyasete çekmeyiniz.