Monitöre su döküldü

canlfe12

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1.5 litre su şişesine elim çarptı tutayım derken 1 çay kaşığı kadar monitörün alt çerçevesinin oradan içeri su kaçtı. Hemen monitörü kapattım fişten çıkardım ve 1 saattir ters bir sekilde bekliyor. 1 saatte 5-6 damla dışarı altı. Onları aldık hemen bez ile şu anda hala ters bir şekilde bekliyor. Hiç akma yok. Kuru şu an. Böyle tam ters şekilde sabitledim öyle bekliyor yani alt çerçeveden girdi su. Ben de ters çevirdim su geri aksın diye 5-6 damla anca geldi. Sonra bir daha gelmedi 1 saatte. Şimdi ne yapmalıyım? Kaç gün beklesin böyle kaç günde gider bu su? Bir de sağlam çıkar mı acaba arkadaşlar? Bilen abilerim ve tecrübeli abilerim aydınlatsın. Teşekkür ederim.

Hocam siz en iyisi sağlama alın 24 saat bekleyin. Ondan sonra çalıştırmayı deneyin ama elektrik bağlandığı yere sıvı deymediğinden emin olun ondan sonra elektriğe bağlayın.

24 - 48 saat arasında monitörü açabilirsiniz. Anlattığınıza göre kuruyunca sorunsuz çalışması gerekiyor.

Samsung monitör var. Su döktüm(sizinki kadar), kefir döktüm. Babalar gibi. O dökülen bölgeyi iyice temizle. Ben saç kurutmayla kuruttum ama yüksek ısı zarar verebilir. Yeni paneller incecik benimki 2013 yapımı kalınca paneli var. İnce panelde su teması ihtimali daha yüksek.

Bu işlerde en önemli şey sabır diyebilirim. Sabır etmezsin, hemen ertesi gün denersin sonra o ürün komple bozulur "keşke 1 hafta bile bekleseydim" dersin. En az 3-4 gün bekle ki kurusun. Mümkünse 1 hafta. Gerçi çay kaşığı kadar demişsin ama 3-4 gün bekle bence çok acelen yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…