Ahmet Şenol Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #11 Berk Alpay dedi: Sadece sağ alt kısmına geldi biraz kötü duruyor ama yapacak bir şeyim yok o yüzden bütün ekran gider mi yoksa sağ altta iz kalır mı fotoğraftakiler gibi. Ya sorma,korku oyunu videosu izlerken su içiyordum bir anda bastırınca sıçradı her yere Genişletmek için tıkla... O şekilde kalacaktır ama ilerleyen süreç de belli olmaz tüm ekranda sorunlar cereyan edebilir.
Berk Alpay dedi: Sadece sağ alt kısmına geldi biraz kötü duruyor ama yapacak bir şeyim yok o yüzden bütün ekran gider mi yoksa sağ altta iz kalır mı fotoğraftakiler gibi. Ya sorma,korku oyunu videosu izlerken su içiyordum bir anda bastırınca sıçradı her yere Genişletmek için tıkla... O şekilde kalacaktır ama ilerleyen süreç de belli olmaz tüm ekranda sorunlar cereyan edebilir.
B Berk Alpay Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 167 15 Ağustos 2021 #12 Ba. fakewety dedi: Konu hakkında hala fikrim yok fakat bence sağ altta iz kalır. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor. Ahmet Şenol dedi: O şekilde kalacaktır ama ilerleyen süreç de belli olmaz tüm ekranda sorunlar cereyan edebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım umarım geçer.
Ba. fakewety dedi: Konu hakkında hala fikrim yok fakat bence sağ altta iz kalır. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor. Ahmet Şenol dedi: O şekilde kalacaktır ama ilerleyen süreç de belli olmaz tüm ekranda sorunlar cereyan edebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım umarım geçer.
heturan53 Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 399 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #13 Berk Alpay dedi: Ba. Bana da öyle geliyor. Anladım umarım geçer. Genişletmek için tıkla... Hangi oyun acaba bende oynamak istiyorum.
Berk Alpay dedi: Ba. Bana da öyle geliyor. Anladım umarım geçer. Genişletmek için tıkla... Hangi oyun acaba bende oynamak istiyorum.
B Berk Alpay Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 167 16 Ağustos 2021 #14 heturan53 dedi: Hangi oyun acaba bende oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... mistsofaiden'mış Berk Alpay dedi: mistsofaiden'mış Genişletmek için tıkla... Ama yine de büyük çoğunluğu geçmiş en azından ilk haline göre bayağı iyi bence.
heturan53 dedi: Hangi oyun acaba bende oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... mistsofaiden'mış Berk Alpay dedi: mistsofaiden'mış Genişletmek için tıkla... Ama yine de büyük çoğunluğu geçmiş en azından ilk haline göre bayağı iyi bence.
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 16 Ağustos 2021 #15 Rahmetli vsync severdi.
B Berk Alpay Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 167 16 Ağustos 2021 #16 Teknolog44 dedi: Rahmetli vsync severdi. Genişletmek için tıkla... Dün baktığımda hala aynıydı ama bugün hepsi geçmiş. Kurumuş olduğundan mı bilmem ama aynı olmamış gibi kullanıyorum. Son düzenleme: 17 Ağustos 2021
Teknolog44 dedi: Rahmetli vsync severdi. Genişletmek için tıkla... Dün baktığımda hala aynıydı ama bugün hepsi geçmiş. Kurumuş olduğundan mı bilmem ama aynı olmamış gibi kullanıyorum.