realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 18 Kasım 2020 #11 KırAtlıLiberal dedi: Olur. Evet benim de aklıma gelmedi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam 2005 diyorsan o monitör kalınca bir şeydir tahminimce. Pleksiglas kestirin üste yapacağınız aparatla takın monitöre pleksiyi istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz böylece zevkinizi de bozmaz film vs. izlerken.
KırAtlıLiberal dedi: Olur. Evet benim de aklıma gelmedi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam 2005 diyorsan o monitör kalınca bir şeydir tahminimce. Pleksiglas kestirin üste yapacağınız aparatla takın monitöre pleksiyi istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz böylece zevkinizi de bozmaz film vs. izlerken.
Emrlock Hectopat Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 31 18 Kasım 2020 #12 Monitörün kullanım amacı üstüne yazıp çizmek değil. Bunun yerine grafik tableti bakabilirsin eğer bilgisayara yazıp çizmek kolayına geliyorsa.
Monitörün kullanım amacı üstüne yazıp çizmek değil. Bunun yerine grafik tableti bakabilirsin eğer bilgisayara yazıp çizmek kolayına geliyorsa.
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 18 Kasım 2020 #13 CS'de AWP'ye crosshair çizeceksin sandım başlığı görünce.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 18 Kasım 2020 #14 Şükrü Ali Ögel dedi: Hocam zeka akıyor bende streç film tekniği zamanında ben uyguladım güvenilir rahatça kullanın görüntüyü bozmamasına özen verin. Genişletmek için tıkla... Cidden iyi ki telkin ettiniz bana. Emrlock dedi: Monitörün kullanım amacı üstüne yazıp çizmek değil. Bunun yerine grafik tableti bakabilirsin eğer bilgisayara yazıp çizmek kolayına geliyorsa. Genişletmek için tıkla... Maalesef, şuan durumumuz yok tablet alacak.
Şükrü Ali Ögel dedi: Hocam zeka akıyor bende streç film tekniği zamanında ben uyguladım güvenilir rahatça kullanın görüntüyü bozmamasına özen verin. Genişletmek için tıkla... Cidden iyi ki telkin ettiniz bana. Emrlock dedi: Monitörün kullanım amacı üstüne yazıp çizmek değil. Bunun yerine grafik tableti bakabilirsin eğer bilgisayara yazıp çizmek kolayına geliyorsa. Genişletmek için tıkla... Maalesef, şuan durumumuz yok tablet alacak.
Emrlock Hectopat Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 31 18 Kasım 2020 #15 KırAtlıLiberal dedi: Maalesef, şuan durumumuz yok tablet alacak. Genişletmek için tıkla... Siz de haklısınız, tabi dolar bu durumda iken fiyatlar çok uçuk oluyor.
KırAtlıLiberal dedi: Maalesef, şuan durumumuz yok tablet alacak. Genişletmek için tıkla... Siz de haklısınız, tabi dolar bu durumda iken fiyatlar çok uçuk oluyor.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 18 Kasım 2020 #16 Emrlock dedi: Siz de haklısınız, tabi dolar bu durumda iken fiyatlar çok uçuk oluyor. Genişletmek için tıkla... Esas şimdi alınmalı. Hocam merak etmeyin kötü günleri atlattık. Sürprizbozan Şimdi sırada daha kötü günler var.
Emrlock dedi: Siz de haklısınız, tabi dolar bu durumda iken fiyatlar çok uçuk oluyor. Genişletmek için tıkla... Esas şimdi alınmalı. Hocam merak etmeyin kötü günleri atlattık. Sürprizbozan Şimdi sırada daha kötü günler var.